Opskrifter » Søde Sager » Konfekt » Appelsinflæsk


Print opskriften på Appelsinflæsk Print opskrift

Del på Facebook

Appelsinflæsk opskrift

Ingredienser

Du skal bruge disse ingredienser for at lave appelsinflæsk:



Opskrift indsendt af


Sådan laver du Appelsinflæsk:

Læg husblasen i blød i de 2 dl vand i 5 minutter.

Hæld sukker, 2½ dl vand og citronsyre i en gryde. Tænd ved svag varme til sukkeret er smeltet. Bring herefter lagen i kog.

Hæld husblasen med vandet i sukkerlagen og lad den koge yderligere 20 minutter over svag varme. Sluk for varmen, og tilsæt appelsinskal, appelsinsaft og citronsaft.

Skyl et ovnfast fad (20x20cm) i koldt vand. Hæld sukkermassen i og lad den køle helt af.

Skær ud i firkanter, der trilles i tesukker og tørres nogle timer (ved stuetemperatur). Opbevares i lufttætte dåser med mellemlægspapir imellem lagene.

Appelsinflæsk opskrift
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.

Print opskriften på Appelsinflæsk Print opskrift

Andre spændende opskrifter i konfekt kategorien

Baileys Kugler Cornflakestoppe med Mandler Snebolde Dadelkugler Havregrynskugler Trøffelkugler