Madkampen.dk » Ingredienser » Salatblade

Opskrifter på mad med Salatblade

Her er en liste over alle de spændende opskrifter, hvor salatblade indgår i retten. Hvis du finder en ret, som ikke hører til på listen, må du meget gerne fortælle os det.

  1. Rosti med Rørt Laks

    Til 2 personer. Riv squashen, pres væden fra, og bland den med osten. Rør æg, Pofiber, salt og peber i. Del blandingen i 4, og steg dem som små pandekager i smørret ved middel varme på begge sider. Rør laksen med creme fraic...


  2. Frikadellesandwich

    Salatblade

    Lun burgerbollerne og frikadellerne. Smør bollerne med salatmayonnaise og put lige det du ønsker i din sandwich. Tip! Det er smart hvis du laver en stor portion frikadeller. Bruger dem til noget den ene dag, og gemmer resterne til d...



  3. Græsk Salat

    Anret alle ingredienserne på et fad eller i en lav skål, hæld olivenolie over og drys evt. lidt groft salt på. Servér salaten som en forret eller som tilbehør til evt. grillet kød....


  4. Krabbesalat med Ananas

    Rød krabbekødet sammen med mayonnaise, karry, salt og peber (evt. lidt ananassaft). Anret salatblade og ananas på en tallerken. Læg krabbesalaten ovenpå. Pynt med klippet karse og citron og spis med en skive ristet rugbrød....


  5. Tunburger

    Til 4 personer. Bland tun med majs, løg, peberfrugt, æg og brødet, som er smuldret og skorpen er skåret fra. Tilsæt purløg, salt, peber og bland det hele godt. Form 4 flade bøffer. Varm olien op, og steg bøfferne hurtigt...


  6. Lakseroulade med Laksemousse

    Lav først moussen: Skær laksen i små stykker. Kog ægget, og hak det i små stykker. Klip purløget. Rør alle ingredienserne til en mousse i en skål. Læg lakseskiverne på et stykke plastfilm, så de danner et rektangel. D...


  7. Sommersalat med Røget Laks

    Rør rygeosten lind med creme fraichen. Rens radiserne og skær dem i skiver. Vask agurken, halvér den og skrab kernerne ud. Skær den i skiver. Vend grøntsagerne i rygeostcremen og smag til med salt og peber. Anret salaten p...


  8. Rejeburger med Tartarsovs

    4 personer. Rør mayonnaise sammen med creme fraiche. Skyl kapers og persille, hak det med en kniv. Rør det i dressingen sammen med cornichoner og smag til med citronsaft, salt og peber. Mos kartoflerne med en gaffel. Hak de afdryppe...


  9. Sandwich med Pocheret Kyllingesalat

    Salatblade

    Til 4 personer. Skær løget i nogle mindre stykker. Put løg og kylling i en gryde, og dæk med vand, så der er ca. 2 cm over kødet. Krydr med salt Bring vandet i kog, læg låg på og skru ned til medium-svag varme, og lad det ...



  10. Ovnbagt Laks med Philadelphia Purløg

    Til 4 personer. Forvarm ovnen til 180°C Smuldr brødet og rør det sammen med purløg og citronskal. Smør laksefileterne med et tykt lag Philadelphia Purløg, og læg dem på en bageplade smurt med lidt olie. Strø brødkrumme...


  11. Pikant Tunfisk

    Hæld olien fra tunen. Hak agurkerne og høvl peberroden. Bland tun, agurker og peberrod i en skål. Smag til med salt og peber. Smør brødskiverne med smør og læg dem på 4 asietter. læg et salatblad på hver og fordel tunsalaten...


  12. Syrlige Kys

    Læg rejerne i en skål og dæk med citronsaft. Stil dem på køl i 3 timer til rejerne bliver matte. Tilsæt tomat (uden skind), jalapeña, peberfrugt, koriander, løg, oliven, olie samt salt og peber efter behag. Rør forsigtigt...


  13. Indbagt Mørbrad

    Optø butterdejen. Tør kødet, og gnid det med peber. Varm olien på en pande. Brun kødet, og drys med salt. Lad det svale af. Rens champignonerne, skyl krydderurterne, pil skalotteløget og hvidløget og hak det hele fint. Opvar...


  14. Kartoffelsalat med Tunfisk

    Læg kartoflerne i en gryde og hæld vand på så de lige er dækket. Bring i kog ved jævn varme. Læg bønnerne i en dampindsats eller kurv og placer den ovenpå kartoflerne. Læg låg på og damp bønnerne i 5 minutter. Tag bønnerne ...