Opskrifter » Hovedretter » Svinekød » Indbagt Mørbrad


Print opskriften på Indbagt Mørbrad Print opskrift

Del på Facebook

Indbagt Mørbrad opskrift

Ingredienser

Du skal bruge disse ingredienser for at lave indbagt mørbrad:



Opskrift indsendt af


Sådan laver du Indbagt Mørbrad:

Optø butterdejen. Tør kødet, og gnid det med peber.

Varm olien på en pande. Brun kødet, og drys med salt. Lad det svale af.

Rens champignonerne, skyl krydderurterne, pil skalotteløget og hvidløget og hak det hele fint.

Opvarm smøret, steg løgene møre. Tilsæt krydderurter, svampe og hvidløg. Rør creme fraiche i og lad det svale af. Rør æggeblommen i den kolde blanding.

Læg de skyllede og tørrede salatblade på et stykke smørrebrødspapir. Fordel fyldet henover. Læg kødet på og rul sammen.

Sæt ovnen på 250°C. Skil blommen fra hviden. Rul dejen ud, pensl kanterne med æggehvide. Rul mørbraden fra smørrebrødspapiret til butterdejen og pak kødet ind. Pensl med æggeblomme. Fugt en bradepande med vand og læg kødet i. Bag 10 minutter ved 250°C, og så 25 minutter ved 200°C

Indbagt Mørbrad opskrift
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.

Print opskriften på Indbagt Mørbrad Print opskrift

Andre spændende opskrifter i svinekød kategorien

Pulled Pork Paprikagryde Koteletter med Spinat Carnita - Taco Pulled Pork Burger med Barbequesauce & Coleslaw Hamburgerryg i Fad