Opskrifter » Alt Det Andet » Tapas » Fyldte HÃ¥rdkogte Æg


Print opskriften på Fyldte HÃ¥rdkogte Æg Print opskrift

Del på Facebook

Fyldte Hårdkogte Æg opskrift

Ingredienser

Du skal bruge disse ingredienser for at lave fyldte hårdkogte Æg:



Opskrift indsendt af


Sådan laver du Fyldte Hårdkogte Æg:

Til 4 personer.

Kog æggene (hårdkogt) og lad dem afkøle.

Del æggene i 2, og fjern æggeblommen. Gem begge dele.

I en gryde opvarmes olien, og løg og hvidløg steges til de er blanke, ikke brune.

Skær æggetoppene i små stykker.

I en skål blandes de kogte æggeblommer, tun, mayonnaise, citronsaft, løg, hvidløg, persille, salt og peber. Bland godt, og smag til.

Fyld nu de halve æg med blandingen, og pynt evt. med halve oliven på toppen.

Fyldte Hårdkogte Æg opskrift
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.

Print opskriften på Fyldte HÃ¥rdkogte Æg Print opskrift

Andre spændende opskrifter i tapas kategorien

Ristet Brød med Pesto & Parmaskinke Dadler i Bacon Fyldte Æg med Laks & Purløg Baconchips med Guacamole Minitoasts med Pesto Wraps med Mangopesto & Kylling