Opskrifter » Alt Det Andet » Tapas

Tapas

24 retter fundet i Tapas kategorien.

Ugens Opskrifter:

Tapas med Rösti & Røget Laks Nicolines Ejnar Fyldte Æg med Laks & Purløg


  1. Tapas med Rösti & Røget Laks

    Tapas med Rösti & Røget Laks

    Bag pommes rösti efter anvisningen på pakken, og lad dem køle af. Læg en klat Philadelphia på hver rösti og derefter 2 aspargestoppe (gem evt. enderne til salat). Læg et stykke røget laks på hver og slut af med en lille dusk ...

  2. Ristet Brød med Pesto & Parmaskinke

    Ristet Brød med Pesto & Parmaskinke

    Skær brødet ud i skiver. Pres hvidløgene, og bland dem med olien. Pensl hver af brødskiverne med hvidløgsolien. Rist brødet i ovnen ved 200°C til det er gyldent og sprødt i kanten, men stadig lidt blødt i midten. Smør hve...

  3. Enchiladas med Ost & Spinat

    Enchiladas med Ost & Spinat

    Fjern kernerne fra chilien og hak den fint. Rør osten med den finthakkede chili. Skyl spinaten og skær den i grove strimler. Smør ost på tortillaerne, og drys ost og spinat over. Rul dem sammen, og skær dem i ca. 3 cm brede...

  4. Ristet Toastbrød med Laks & Æble-æggecreme

    Ristet Toastbrød med Laks & Æble-æggecreme

    Skær de hårdkogte æg i tern (brug evt. æggedeleren på begge leder) og bland dem i creme fraichen. Skræl æblet, og skær det i fine tern, og tilsæt det til creme fraichen. Smag til med chilisauce, salt og peber. Rist nogle skiv...

  5. Wraps med Mangopesto & Kylling

    Wraps med Mangopesto & Kylling

    Smør en tortilla med mangopesto og blendede soltørrede tomater. Læg kyllingepålæg på, og rul tortillaen stramt. Fortsæt til du ikke har flere tortillaer. Skær skrå skiver af rullerne, og læg dem på et fad. Pynt med lidt frisk ...

  6. Minitoasts med Pesto

    Minitoasts med Pesto

    Smør minitoastene med pesto - du kan bruge en du har købt, eller du kan lave din egen hjemmelavede basilikumspesto Server hapserne som en del af et tapasmåltid eller som en hapser til en velkomstdrink. TIP! Lad være med at lave ha...

  7. Dadler i Bacon

    Dadler i Bacon

    Del baconskiverne i 2. Rul et stykke bacon om hver dadel, og bag dem i ovnen til baconen er sprød (ca. 20 minutter). Sæt evt. en tandstik i hver dadel....

  8. Cherrytomater med Feta & Basilikum

    Cherrytomater med Feta & Basilikum

    Skyl tomaterne og del dem på det tykke led. Samt tomaterne igen, hvor du lægger et stykke fetatern og et basilikumsblad imellem hver tomat. Sæt en tandstik i, så de kan holde sammen....

  9. Baconchips med Guacamole

    Baconchips med Guacamole

    Skær baconskiverne i 3 stykker hver. Læg baconstykker på bagepapir og bag dem sprøde i ovnen (ca. 9 minutter ved 200°C). Bag også skinken i ovnen - den skal have lidt kortere tid end baconen. Lav en god guacamole og gå igang :-...

  10. Parmaskinke med Fyldte Peber

    Parmaskinke med Fyldte Peber

    Læg på en bageplade små klatter af revet parmesanost, og bag dem i ovnen til overfladen er gylden og de er sprøde. På et fad anrettes parmaskinken i små "klatter". Læg en halv fyldt peber ovenpå hver samt et par basilikumsblad...

  11. Grove Kiks med Ørredsalat

    Grove Kiks med Ørredsalat

    Rør ørreden med Philadelphia, finthakket peberfrugt, finthakket rødløg, urtesalt og peber. Læg en god klat ørredsalat på hver kiks og læg dem på et fad. Slut af med en lille klat kaviar på hver....

  12. Marinerede Rejer

    Marinerede Rejer

    Fjern frø fra chilien og hak den fint. Pres hvidløget, og rør det sammen med chilien, citronsaft, olie og lidt salt. Vend rejerne i. Rens fenniklen og pil rødløget. Snit dem i papirtynde strimler, og vend dem sammen med rejerne. ...

  13. Asparges med Bacon

    Asparges med Bacon

    Skyl aspargsene og nip bunden af (de nederste 1-3 cm). Vikl et stykke bacon om hver asparges. Steg dem på panden, til baconen er sprødt....

  14. Nicolines Ejnar

    Nicolines Ejnar

    Mos fetaosten med en gaffel, og rør den med ajvaren. Smag til. Spis den som tapenade til et stykke godt brød eller evt. nogle marinerede rejer. NB! Alle målene er cirka-mål - du må prøve dig frem hvordan du bedst kan lide den....

  15. Ristet Brød med Bønnemos & Røget Laks

    Kog bønnerne i vand i ca. 10 minutter, til de er meget møre. Blend dem med citronsaft og olivenolie til en grov puré. Smag til med salt og peber. Rist brødene. Pil hvidløget og gnid det mod brødene. Smør brødene med bønnepurÃ...

  16. Parmesankiks

    Bland de tørre ingredienser godt sammen, og kør det hele sammen på en røremaskine, eller ælt det sammen i hånden. Rul dejen til en lang pølse og kom den i køleskabet natten over (eller fryseren et par timer). Skær skiver af c...

  17. Asparges med Bacon

    Asparges med Bacon

    Skyl aspargsene og nip bunden af (de nederste 1-3 cm). Vikl et stykke bacon om hver asparges. Steg dem på panden, til baconen er sprødt....

  18. Fyldte Portobello Svampe med Serrano

    Giver 10 tapas. Skræl skindet af svampene og knæk stilken af. Fyld svampene med hakket skalotteløg og blåskimmelost. Skær de syltede tomater i tynde skiver, og læg dem som låg på svampene. Skær et passende stykke skinke...

  19. Wraps med Mangopesto & Kylling

    Wraps med Mangopesto & Kylling

    Smør en tortilla med mangopesto og blendede soltørrede tomater. Læg kyllingepålæg på, og rul tortillaen stramt. Fortsæt til du ikke har flere tortillaer. Skær skrå skiver af rullerne, og læg dem på et fad. Pynt med lidt frisk ...

  20. Tapas med Rösti & Røget Laks

    Tapas med Rösti & Røget Laks

    Bag pommes rösti efter anvisningen på pakken, og lad dem køle af. Læg en klat Philadelphia på hver rösti og derefter 2 aspargestoppe (gem evt. enderne til salat). Læg et stykke røget laks på hver og slut af med en lille dusk ...

  21. Parmaskinke med Fyldte Peber

    Parmaskinke med Fyldte Peber

    Læg på en bageplade små klatter af revet parmesanost, og bag dem i ovnen til overfladen er gylden og de er sprøde. På et fad anrettes parmaskinken i små "klatter". Læg en halv fyldt peber ovenpå hver samt et par basilikumsblad...

  22. Grove Kiks med Ørredsalat

    Grove Kiks med Ørredsalat

    Rør ørreden med Philadelphia, finthakket peberfrugt, finthakket rødløg, urtesalt og peber. Læg en god klat ørredsalat på hver kiks og læg dem på et fad. Slut af med en lille klat kaviar på hver....

  23. Cherrytomater med Feta & Basilikum

    Cherrytomater med Feta & Basilikum

    Skyl tomaterne og del dem på det tykke led. Samt tomaterne igen, hvor du lægger et stykke fetatern og et basilikumsblad imellem hver tomat. Sæt en tandstik i, så de kan holde sammen....

  24. Dadler i Bacon

    Dadler i Bacon

    Del baconskiverne i 2. Rul et stykke bacon om hver dadel, og bag dem i ovnen til baconen er sprød (ca. 20 minutter). Sæt evt. en tandstik i hver dadel....

  25. Baconchips med Guacamole

    Baconchips med Guacamole

    Skær baconskiverne i 3 stykker hver. Læg baconstykker på bagepapir og bag dem sprøde i ovnen (ca. 9 minutter ved 200°C). Bag også skinken i ovnen - den skal have lidt kortere tid end baconen. Lav en god guacamole og gå igang :-...

  26. Kartofler i Krydret Sovs

    Skær kartofler i halve eller kvarte. Steg dem gyldne på en pande med olivenolie og tag dem så af panden. Lad finthakket hvidløg blive blanke på panden og tilsæt tomater, krydderier og balsamico. Kog det igennem og smag til med s...

  27. Enchiladas med Ost & Spinat

    Enchiladas med Ost & Spinat

    Fjern kernerne fra chilien og hak den fint. Rør osten med den finthakkede chili. Skyl spinaten og skær den i grove strimler. Smør ost på tortillaerne, og drys ost og spinat over. Rul dem sammen, og skær dem i ca. 3 cm brede...

  28. Marinerede Rejer

    Marinerede Rejer

    Fjern frø fra chilien og hak den fint. Pres hvidløget, og rør det sammen med chilien, citronsaft, olie og lidt salt. Vend rejerne i. Rens fenniklen og pil rødløget. Snit dem i papirtynde strimler, og vend dem sammen med rejerne. ...

  29. Minitoasts med Pesto

    Minitoasts med Pesto

    Smør minitoastene med pesto - du kan bruge en du har købt, eller du kan lave din egen hjemmelavede basilikumspesto Server hapserne som en del af et tapasmåltid eller som en hapser til en velkomstdrink. TIP! Lad være med at lave ha...

  30. Ristet Toastbrød med Laks & Æble-æggecreme

    Ristet Toastbrød med Laks & Æble-æggecreme

    Skær de hårdkogte æg i tern (brug evt. æggedeleren på begge leder) og bland dem i creme fraichen. Skræl æblet, og skær det i fine tern, og tilsæt det til creme fraichen. Smag til med chilisauce, salt og peber. Rist nogle skiv...

  31. Fyldte Æg med Laks & Purløg

    Fyldte Æg med Laks & Purløg

    Del æggene på den lange led. Tag blommerne ud. Mos blommerne, og bland med de øvrige ingredienser. Skær laksen i fine stykker. Sæt de halve æg på et fad, og hæld en god portion fyld i hver. Pynt til sidst med lidt nyklippet pu...

  32. Ristet Brød med Pesto & Parmaskinke

    Ristet Brød med Pesto & Parmaskinke

    Skær brødet ud i skiver. Pres hvidløgene, og bland dem med olien. Pensl hver af brødskiverne med hvidløgsolien. Rist brødet i ovnen ved 200°C til det er gyldent og sprødt i kanten, men stadig lidt blødt i midten. Smør hve...

  33. Kylling & Hvidløg

    Lav et par ridser i kyllingevingerne, og læg dem i en skål med hvidvin, salt og peber samt 1 fed finthakket hvidløg. Sæt skålen i køleskabet i 30 minutter, så kyllingen kan marinere. Forvarm ovnen til 190°C (ikke varmluft). Pi...

  34. Ristet Brød med Tomat & Hvidløg

    Til 4 personer. Skær brødet i ca. 1 cm tykke skiver, og rist dem til de er gyldne. Pil et fed hvidløg, del det i 2, og gnid det på det ristede brød. Skær toppen af en god solmoden tomat, og gnid også den på brødet. Dryp...

  35. Spanske Ostekugler

    Del æggene i blommer og hvider. Bland nu mælk, æggeblommer og salt godt i en skål. Tilsæt melet lidt efter lidt under omrøring. Fjern klumper, og bliv ved med at tilføje mel til du har en ensartet, tyk blanding. Pisk æggehv...

  36. Fyldte Hårdkogte Æg

    Til 4 personer. Kog æggene (hårdkogt) og lad dem afkøle. Del æggene i 2, og fjern æggeblommen. Gem begge dele. I en gryde opvarmes olien, og løg og hvidløg steges til de er blanke, ikke brune. Skær æggetoppene i små st...

  37. Ristede Mandler

    Forvarm ovnen til 190°C (ikke varmluft) Læg mandlerne i et ildfast fad, og overhæld dem med olivenolie. Drys med havsalt, og bag mandlerne i ovnen i 30 minutter. Lad mandlerne afkøle helt før servering, da de ellers vil være sej...