Opskrifter » Bagværk » Boller » Bløde & Saftige Havregrynsboller


Print opskriften på Bløde & Saftige Havregrynsboller Print opskrift

Del på Facebook

Bløde & Saftige Havregrynsboller opskrift

Ingredienser

Du skal bruge disse ingredienser for at lave bløde & saftige havregrynsboller:



Opskrift indsendt af


Sådan laver du Bløde & Saftige Havregrynsboller:

Opløs gæren i vandet.

Tilsæt de øvrige ingredienser - hvedemel så meget du synes dejen kan tage. Dejen skal være lidt klistret ved første hævning.

Lad dejen hæve 45 minutter tildækket.

Slå dejen ned, og skær boller af den størrelse du ønsker. Form bollerne og pensl med lidt vand eller æg og drys med havregryn. Lad bollerne hæve ca. 20 minutter inden du bager dem ved 230°C (varmluft) i 12-14 minutter (de puffer op og får en lækker skorpe).

Bløde & Saftige Havregrynsboller opskrift
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.

Print opskriften på Bløde & Saftige Havregrynsboller Print opskrift

Andre spændende opskrifter i boller kategorien

Danskvandsboller Sprøde Langtidshævede Morgenboller Lette Boller med Æble & Sesamfrø Stenalderboller Fuldkornsboller med Skyr & Yoghurt Amerikanske Scones