Opskrifter » Bagværk » Boller » Danskvandsboller


Print opskriften på Danskvandsboller Print opskrift

Del på Facebook

Danskvandsboller opskrift

Ingredienser

Du skal bruge disse ingredienser for at lave danskvandsboller:



Opskrift indsendt af


Danskvandsboller opskrift

SÃ¥dan laver du Danskvandsboller:

Ca. 18 stk.

Opløs gæren i danskvandet.

Tilsæt æg, sukker, olie og salt og ælt til sidst meler i lidt ad gangen.

Ælt, til dejen er glat og smidig. Stil den så tildækket et lunt sted og lad den hæve i ca. 1 time.

Slå dejen ned på et meldrysset bord og del dem i ca. 18 stykker. Form hvert stykke til en bolle og læg disse på 2 bageplader beklædt med bagepapir.

Bag bollerne ved 225°C i 8-10 minutter. Stil dem til afkøling på en bagerist.

Danskvandsbolle med marmelade

Print opskriften på Danskvandsboller Print opskrift

Andre spændende opskrifter i boller kategorien

Havregrødsboller Stenalderboller Sprøde Langtidshævede Morgenboller Koldthævede Boller med Havregryn Jettes Gulerodsbrud Lette Boller med Æble & Sesamfrø