Opskrifter » Bagværk » Boller » Boller med Ramsløg & Spinat


Print opskriften på Boller med Ramsløg & Spinat Print opskrift

Del på Facebook

Boller med Ramsløg & Spinat opskrift

Ingredienser

Du skal bruge disse ingredienser for at lave boller med ramsløg & spinat:



Opskrift indsendt af


Sådan laver du Boller med Ramsløg & Spinat:

Rør gæren ud i det lunkne vand.

Tilsæt spinat, hytteost, salt, sukker, græskarkerner og grahamsmel.

Rør hvedemelet i lidt ad gangen, og ælt dejen til den er glat og smidig. Lad den hæve lunt og tildækket i ca. 45 minutter.

Del dejen i 24 stykker og form dem til boller.

Læg bollerne på en bageplade med bagepapir. Lad dem hæve yderligere 30 minutter.

Pensl med sammenpisket æg og bag dem i ca. 15 minutter ved 225°C på næstøverste rille.

Boller med Ramsløg & Spinat opskrift
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.

Print opskriften på Boller med Ramsløg & Spinat Print opskrift

Andre spændende opskrifter i boller kategorien

Sandwichboller Danskvandsboller Grahamsboller Havregrødsboller Jettes Gulerodsbrud Højhastigheds Boller