Opskrifter » Bagværk » Boller » Boller med Ramsløg & Spinat


Print opskriften p Boller med Ramsløg & Spinat Print opskrift

Del på Facebook

Boller med Ramsløg & Spinat opskrift

Ingredienser

Du skal bruge disse ingredienser for at lave boller med ramsløg & spinat:



Opskrift indsendt af


Sådan laver du Boller med Ramsløg & Spinat:

Rør gæren ud i det lunkne vand.

Tilsæt spinat, hytteost, salt, sukker, græskarkerner og grahamsmel.

Rør hvedemelet i lidt ad gangen, og ælt dejen til den er glat og smidig. Lad den hæve lunt og tildækket i ca. 45 minutter.

Del dejen i 24 stykker og form dem til boller.

Læg bollerne på en bageplade med bagepapir. Lad dem hæve yderligere 30 minutter.

Pensl med sammenpisket æg og bag dem i ca. 15 minutter ved 225°C på næstøverste rille.

Boller med Ramsløg & Spinat opskrift
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.

Print opskriften p Boller med Ramsløg & Spinat Print opskrift

Andre spændende opskrifter i boller kategorien

Havregrødsboller Gulerodsboller med Havregryn Boller til Sliders Gulerods - Solsikke Boller Jettes Gulerodsbrud Sandwichboller