Opskrifter » Bagværk » Boller » Ingefærboller med Chokolade


Print opskriften på Ingefærboller med Chokolade Print opskrift

Del på Facebook

Ingefærboller med Chokolade opskrift

Ingredienser

Du skal bruge disse ingredienser for at lave ingefærboller med chokolade:



Opskrift indsendt af


Sådan laver du Ingefærboller med Chokolade:

Hak den syltede ingefær fint.

Opløs gæren i vandet i en stor skål. Tilsæt mælk, salt, ingefær, ingefærsirup (lage fra de syltede ingefær), havregryn og det meste af hvedemelet. Ælt dejen godt og grundigt og tilsæt evt. mere mel under æltningen, til dejen er smidig og lige akkurat kan slippe fingrene.

Hak chokoladen groft og ælt den i dejen til sidst.

Form dejen til 12 boller og læg dem på bageplader med bagepapir.

Pensl bollerne med sammenpisket æg. Drys evt. kanel på toppen.

Lad bollerne hæve i ca. 45 minutter og bag dem midt i ovnen i 15-20 minutter ved 180°C, til de er lysebrune.

Ingefærboller med Chokolade opskrift
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.

Print opskriften på Ingefærboller med Chokolade Print opskrift

Andre spændende opskrifter i boller kategorien

Grahamsboller Fuldkornsboller med Skyr & Yoghurt Koldthævede Boller med Havregryn De Bedste Boller Boller til Sliders Jettes Gulerodsbrud