Opskrifter » Bagværk » Boller » Koldthævede Boller med Kerner


Print opskriften på Koldthævede Boller med Kerner Print opskrift

Del på Facebook

Koldthævede Boller med Kerner opskrift

Ingredienser

Du skal bruge disse ingredienser for at lave koldthævede boller med kerner:



Opskrift indsendt af


Sådan laver du Koldthævede Boller med Kerner:

Opløs gæren i vandet. Tilsæt salt og honning.

Rør resten af ingredienserne i dejen - den skal være sammenhængende, men fugtig.

Stil dejen på køl i 8-10 timer.

Sæt små boller på en plade med bagepapir ved hjælp af 2 skeer.

Bag bollerne ved 225°C (almindelig ovn) i ca. 20 minutter.

Koldthævede Boller med Kerner opskrift
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.

Print opskriften på Koldthævede Boller med Kerner Print opskrift

Andre spændende opskrifter i boller kategorien

Danskvandsboller Stenalderboller Fuldkornsboller med Skyr & Yoghurt Sunde Boller Grahamsboller De Bedste Boller