Opskrifter » Bagværk » Boller » Gulerodsbrud


Print opskriften på Gulerodsbrud Print opskrift

Del på Facebook

Gulerodsbrud opskrift

Ingredienser

Du skal bruge disse ingredienser for at lave gulerodsbrud:



Opskrift indsendt af


Gulerodsbrud opskrift

SÃ¥dan laver du Gulerodsbrud:

Rør gæren ud i vandet.

Tilsæt salt og sukker.

Hæld den afkølede margarine og æggene i, og rør godt.

Tilsæt nu gulerødder og solsikkekerner.

Til sidst tilsættes så meget mel som dejen kan klare uden at være for klistret eller tør.

Sæt dejen til hævning ca. 30 minutter.

Slå dejen op, form boller som sættes på bageplader med bagepapir. Lad dem hæve ca. 15 minutter og bag dem derefter i en 220°C (ikke varmluft) varm ovn.

Print opskriften på Gulerodsbrud Print opskrift

Andre spændende opskrifter i boller kategorien

Koldthævede Boller med Havregryn Sprøde Langtidshævede Morgenboller Amerikanske Scones Langtidshævede Havregrynsboller Danskvandsboller Lette Boller med Æble & Sesamfrø