Opskrifter » Bagværk » Boller » Osteboller a la Lidl


Print opskriften p Osteboller a la Lidl Print opskrift

Del på Facebook

Osteboller a la Lidl opskrift

Ingredienser

Du skal bruge disse ingredienser for at lave osteboller a la lidl:



Opskrift indsendt af


Sådan laver du Osteboller a la Lidl:

Opløs gæren i vandet, og rør sukker og mel i.

Når dejen er samlet, tilsættes salt, og den æltes videre i 5-6 minutter. Dejen skal gerne hænge fast i bunden af skålen. Hvis den ikke gør det, kan du tilsætte en smule lunkent vand mens maskinen kører.

Hæld dejen op på et meldrysset bord og spænd den op.

Pensl en stor skål med olie, læg dejen ned i, og pensl dejen med olie, og dæk med film eller et låg.

Lad dejen hæve 1 time et lunt sted. Punktér dejen og lad den hvile 10 minutter.

Rul dejen til en tyk rulle og tryk den let flad. Skær den igennem på langs, så du har 2 mindre, lange pølser. Skær hver pølse igennem på skrå, og sæt dejstykkerne på bageplader med bagepapir, der er sprayet eller penslet med olie. Tryk bollerne let.

Dæk bollerne med et fugtigt viskestykke og lad dem stå.

Sæt en stor gryde over med vand tilsat 1 spsk sukker. Tænd for ovnen på 220°C (almindelig).

Når vandet koger, tager du en hulske og drypper en klump dej ad gangen i det kogende vand. Lad dem koge 1 minuts tid, vend, og lad dem koge 1 minut mere. Læg dem derefter tilbage på bagepapiret.

Drys de kogte boller med revet cheddarost og bag 1 plade ad gangen, midt i ovnen i 20 minutter til overfladen er gylden og osten er mørk.

Osteboller a la Lidl opskrift
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.

Print opskriften p Osteboller a la Lidl Print opskrift

Andre spændende opskrifter i boller kategorien

Langtidshævede Havregrynsboller Danskvandsboller Stenalderboller Havregrødsboller Gulerodsboller med Havregryn Jettes Gulerodsbrud