Opskrifter » Bagværk » Boller » Rosinboller med Ristede Mandler & Kanel


Print opskriften på Rosinboller med Ristede Mandler & Kanel Print opskrift

Del på Facebook

Rosinboller med Ristede Mandler & Kanel opskrift

Ingredienser

Du skal bruge disse ingredienser for at lave rosinboller med ristede mandler & kanel:



Opskrift indsendt af


SÃ¥dan laver du Rosinboller med Ristede Mandler & Kanel:

Smuldr gæren i en skål. Drys sukker over og rør, til gæren er opløst. Rør smørret i sammen med mandler, piskefløde, æg og salt.

Rør melet i lidt efter lidt og stil dejen til hævning på et lunt sted i 25 minutter.

Slå dejen sammen og del den i 12 stykker, der formes med let hånd til boller, som stilles på en bageplade med bagepapir.

Lad bollerne hæve for anden gang i 20 minutter. Pensl hver bolle forsigtigt med æg. Bland sukker og kanel og drys med blandingen.

Bag bollerne på næstnederste rille i ovnen ved 180°C i 12-15 minutter. Køl af på bagerist.

Rosinboller med Ristede Mandler & Kanel opskrift
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.

Print opskriften på Rosinboller med Ristede Mandler & Kanel Print opskrift

Andre spændende opskrifter i boller kategorien

Gulerodsbrud Amerikanske Scones Gulerodsboller med Havregryn Fuldkornsboller med Skyr & Yoghurt De Bedste Boller Sprøde Langtidshævede Morgenboller