Opskrifter » Bagværk » Bradepandekager » After Eight Kage


Print opskriften p After Eight Kage Print opskrift

Del på Facebook

After Eight Kage opskrift

Ingredienser

Du skal bruge disse ingredienser for at lave after eight kage:



Opskrift indsendt af


Sådan laver du After Eight Kage:

Pisk æg og sukker let og luftigt.

Smelt margarinen og bland den i sammen med kakao.

Sigt mel, bagepulver, natron og salt, og rør det i dejen skiftevis med mælken.

Hæld dejen i en lille bradepande beklædt med bagepapir og bag den ved 175°C i ca. 40 minutter.

Til cremen koges fløde, flormelis og pebermynte sammen og afkøles. Smør cremen på den bagte kage, når den er kølet lidt af.

Smelt chokoladen og overtræk kagen, når cremen er stivnet.

After Eight Kage opskrift
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.

Print opskriften p After Eight Kage Print opskrift

Andre spændende opskrifter i bradepandekager kategorien

Kanel-Chokoladekage Svampet Hindbærkage med Kokostopping Den Du Ved Nok - Kage Orangekage Bedstefars Skæg Hindbærkage med Kokosmarengs