Opskrifter » Bagværk » Bradepandekager » Chokolade Bradepandekage
Chokolade Bradepandekage opskrift
Ingredienser
Du skal bruge disse ingredienser for at lave chokolade bradepandekage:
- 250 g sukker
- 3 æg
- 175 g hvedemel
- 2 tsk bagepulver
- 3 spsk kakao
- 1 dl mælk
- 150 g smør
- Toscaglasur:
- 125 g smør
- 115 g sukker
- 2½ spsk hvedemel
- 2½ spsk mælk
- 100 g mandelflager
Opskrift indsendt af Anne Nørgaard Kristensen
SÃ¥dan laver du Chokolade Bradepandekage:
Pisk sukker og æg lyst og luftigt.
Bland de tørre ingredienser sammen, og vend dem i sammen med mælk og smeltet smør.
Hæld dejen i en smurt form eller en bradepande beklædt med bagepapir (ca. 23x33cm).
Bages i ca. 20 minutter ved 200°C (almindelig ovn).
Varm ingredienserne til glasuren igennem. Smør den på kagen, og bag kagen i yderligere 10 minutter.
Lad kagen køle af inden servering.
![Chokolade Bradepandekage opskrift](/billeder/opskrift-billede.jpg)
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.