Opskrifter » Bagværk » Bradepandekager » Den Glade Bradepandekage
Den Glade Bradepandekage opskrift
Du skal bruge disse ingredienser for at lave den glade bradepandekage:
- 250 g smør
- 250 g brun farin
- 5 æg
- 2 spsk kakao
- 2 tsk (med top) vanillesukker
- 100 g kokosmel
- 450 g hvedemel
- 2 tsk bagepulver
- 1½ dl 13% fløde
- Glasur:
- 225 g flormelis
- 2-3 spsk kogende vand
- 1 spsk kakao
- Lidt gul frugtfarve
Opskrift indsendt af Anne Nørgaard Kristensen
SÃ¥dan laver du Den Glade Bradepandekage:
Rør smør og farin godt.
Rør æggene i et ad gangen.
Bland kakao, vanille og kokos og rør det i, så det forener sig.
Bland mel og bagepulver og rør det i skiftevis med fløden.
Bred dejen ud i en bradepande belagt med bagepapir på ca. 30x40 cm. Bag den på næstnederste rille i ovnen ved 180 °C i ca. 40 minutter.
Rør flormelis til glasur med det kogende vand. Tag en femtedel fra og del den i to portioner. Lad den ene være hvid og farv den anden gul. Kom kakaoen i den store portion og smør den på kagen. Kom den hvide og gule glasur i hver sit kræmmerhus af pergamentpapir og pynt kagen efter eget ønske og fantasi.
![Den Glade Bradepandekage opskrift](/billeder/opskrift-billede.jpg)
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.