Opskrifter » Bagværk » Bradepandekager » Scorekage
Scorekage opskrift
Ingredienser
Du skal bruge disse ingredienser for at lave scorekage:
- Bund:
- 375 g margarine
- 225 g mel
- 300 g sukker
- 6 æggeblommer
- 3 dl mælk
- 4½ tsk bagepulver
- Marengs:
- 6 æggehvider
- 450 g sukker
- 3 tsk vanillesukker
- 100 g finthakkede hasselnødder
- Pynt:
- ½ liter piskefløde
- 2½ dl creme fraiche
- 2 kiwi
- 1 banan
- 2 blommer
- Chokoladekringler
Opskrift indsendt af Anne Nørgaard Kristensen
SÃ¥dan laver du Scorekage:
Margarine og sukker piskes hvidt. Tilsæt dernæst æggeblommerne, og pisk godt igennem.
Mel og bagepulver sigtes i og til slut kommes mælken i dejen.
Dejen kommes i en bradepande.
Pisk æggehviderne stive med halvdelen af sukkeret. Resten vendes i sammen med vanillesukkeret. Til sidst tilsættes nødderne, og marengsen hældes over dejen.
Kagen bages i 30 minutter ved 200°C
Pisk fløden og vend creme fraichen i, og pynt kagen, når denne er afkølet. Det er bedst, når den har "trukket" nogle timer.
![Scorekage opskrift](/billeder/opskrift-billede.jpg)
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.