Madkampen.dk » Ingredienser » Pynt:

Opskrifter på mad med Pynt:

Her er en liste over alle de spændende opskrifter, hvor Pynt: indgår i retten. Hvis du finder en ret, som ikke hører til på listen, må du meget gerne fortælle os det.

  1. Frossen Jordbærmousse

    Skyl bærrene og fjern blomsten, inden de moses. Bland med sukker og citronsaft. Pisk fløden til skum. Bland bærmos og flødeskum og hæld denne creme i en form. Frys den ned i ca. 3 timer. Dyp formen i kogende vand og vend desse...


  2. Chokoladebudding

    Læg husblasen i blød i rigeligt, koldt vand. Bland kakao, sukker og mælk i en tykbundet gryde. Kog op under kraftig piskning. Pisk æggene og kom dem i den varme kakaomælk under stadig piskning. Varm op, men pas på at massen ikke...


  3. Gyldne Horn (16 stk.)

    Gæren opløses i fløden, hvorefter melet og de øvrige ingredienser æltes sammen til en ensartet dej, der hviler på et koldt sted (helst køleskab) i ca. 15 minutter. Derefter æltes dejen i 2 lige store stykker, der formes til kugle...


  4. Baconbøffer på Stegte Kartofler

    Raspen overhæles med vand og kaffefløde og skal trække i 10 minutter. Svits det hakkede løg og de skårne champignoner i lidt smør. Afkøles. Bland løg og champignon med rasp, kød, kartoffelmel, æg, salt, peber og timian til e...


  5. Appelsinfrisk Drømmekage

    Margarinen blødgøres og røres med sukkeret. Derefter tilsættes æggene ét ad gangen. Til sidst blandes hvedemel og bagepulver, der er sigtet, sammen. De revne appelsinskaller tilsættes, og det hele røres til en ensartet dej. En s...


  6. Hvid Chokolademousse med Ananas

    Smelt forsigtigt chokoladen over vandbad eller i mikroovn. Pisk æggeblommerne hvide med sukkeret. Blød husblasen ud 10 minutter i koldt vand, og smelt den i det vand, der følger med, i mikroovn eller over vandbad. Rør appelsinsaften ...


  7. Eventyrlig Limepie

    Varm ovnen til 200°C. Knus kiksene og bland dem med smeltet fedtstof og kvark til en smuldret dej. Tryk den ud i en tærteform og lad den stivne køligt, ca. 10 minutter. Bag i ovnen ca. 10 minutter. Skru ned til 175°C. Rør osten samm...


  8. Scorekage

    Margarine og sukker piskes hvidt. Tilsæt dernæst æggeblommerne, og pisk godt igennem. Mel og bagepulver sigtes i og til slut kommes mælken i dejen. Dejen kommes i en bradepande. Pisk æggehviderne stive med halvdelen af sukkere...


  9. Tuc Lagkage

    Pisk æggehviderne stive og hæld sukkeret i lidt efter lidt. Tilsæt de hakkede nødder og knuste kiks. Hæld massen i en smurt tærteform, og bag den ved 175°C i 25 minutter. Pisk fløden stiv og tilsæt sukker, vanille og den h...


  10. Italiensk Chokoladekage

    Smelt chokoladeknapperne i mælken. Rør farin og vanillesukker i, og lad blandingen afkøle. Rør smør og sukker lyst, og rør æggene i, et ad gangen. Bland mel og bagepulver, og vend det i sammen med chokoladeblandingen. Kom...


  11. Dessertkage

    Dej: Det bløde smør røres med sukker. Tilsæt æggeblommerne og kaffefløden. Mel og bagepulver blandes og røres i dejen. Marengs: Æggehviderne piskes meget stive Sukker og vanille tilsættes og røres godt - til mare...


  12. Banankage

    Æg, sukker og vanille piskes tykt og skummende. Smør smeltes. Hvedemel og bagepulver sigtes sammen og tilsættes skiftevis med det smeltede smør. Bananerne moses og vendes forsigtigt i dejen. Dejen fyldes i en smurt bradepan...


  13. Kanel-Chokoladekage

    Pynt:

    Tænd ovnen på 175°C. Hak chokoladen groft. Sigt de tørre ingredienser sammen i en skål og vend hakket chokolade i. Pisk æggene sammen med de to slags sukker og vanille. Tilsæt mælk og smeltet smør. Vend de tørre ingredien...



  14. Æble-Cheesecake

    Knus kiksene og smelt fedtstoffet. Bland kiks, fedtstof og råsukker. Tryk dejen ud i en springform. Fyld 1: Skræl æblerne og fjern kernehus. Skær æblerne i både. Steg æblerne møre i fedtstoffet, råsukker og kanel. Læg æblerne...