Opskrifter » Bagværk » Kager » Upside-Down Rabarberkage


Print opskriften på Upside-Down Rabarberkage Print opskrift

Del på Facebook

Upside-Down Rabarberkage opskrift

Ingredienser

Du skal bruge disse ingredienser for at lave upside-down rabarberkage:



Opskrift indsendt af


SÃ¥dan laver du Upside-Down Rabarberkage:

Rør smeltet smør og farin sammen og fordel det i bunden af en form (ca. 20x20cm).

Vask rabarberne, snit dem i 3 cm lange stykker og læg dem i formen.

Pisk smør og sukker luftigt og pisk æggene i.

Sigt de tørre ingredienser sammen og vend dem i dejen. Tilsæt kærnemælk og hæld dejen over rabarberne.

Bag kagen ved 175°C i ca 35 minutter. Prøv med en kødnål, om den er gennembagt.

Lad kagen afkøle 10 minutter før den løsnes fra formen og vendes ud på et fad. Serveres med en klat creme fraiche.

Upside-Down Rabarberkage opskrift
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.

Print opskriften på Upside-Down Rabarberkage Print opskrift

Andre spændende opskrifter i kager kategorien

Nøddetrekanter Brownie med Chokoladecreme Gammeldags Æblekage med Rasp Weekend Fristelser med Karamel Jordbærroulade Bananroulade (marengs)