Opskrifter » Bagværk » Madbrød » Kartoffeltrekanter med Skinke


Print opskriften på Kartoffeltrekanter med Skinke Print opskrift

Del på Facebook

Kartoffeltrekanter med Skinke opskrift

Ingredienser

Du skal bruge disse ingredienser for at lave kartoffeltrekanter med skinke:



Opskrift indsendt af


SÃ¥dan laver du Kartoffeltrekanter med Skinke:

Kog kartoflerne i letsaltet vand, lad dem køle af og mos dem grundigt.

Hæld kogende vand over de knækkede hvedekerner, lad det afkøle og rør gæren ud i blandingen.

Tilsæt de øvrige ingredienser og ælt dejen, til den er smidig og god at arbejde med.

Lad dejen hæve et lunt sted i ca. 1 time. Rul derefter dejen til en ca. 3 cm tyk firkant og skær 20 trekanter ud af dejen, og lad dem efterhæve i 15 minutter.

Pensl trekanterne med sammenpisket æg og drys dem med sesamfrø og oregano.

Til sidst bages trekanterne ved 200°C i ca. 20 minutter, til de er gyldne.

Kartoffeltrekanter med Skinke opskrift
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.

Print opskriften på Kartoffeltrekanter med Skinke Print opskrift

Andre spændende opskrifter i madbrød kategorien

Suppehorn Italiensk Foccacia Grønne Hvidløgsbaguettes Skinkeboller Hjemmebagte Burgerboller Focaccia (opskrift fra Føtex)