Opskrifter » Bagværk » SmÃ¥kager & Cookies » Toscanske Mandelkager - Cantuccini


Print opskriften på Toscanske Mandelkager - Cantuccini Print opskrift

Del på Facebook

Toscanske Mandelkager - Cantuccini opskrift

Ingredienser

Du skal bruge disse ingredienser for at lave toscanske mandelkager - cantuccini:



Opskrift indsendt af


SÃ¥dan laver du Toscanske Mandelkager - Cantuccini:

Bland mel og sukker sammen med bagepulver og salt.

Ælt æg, æggeblomme og appelsinskal i, dernæst mandler og pistachienødder, som gerne må være hele.

Lav aflange, ret flade stænger på en bageplade, pensl dem med æg og bag dem ved 180°C i 17-20 minutter, de skal helst få lidt farve.

Tag dem ud og skær dem med det samme i ca. 1 cm tykke skiver, og lad dem køle af på en rist.

Toscanske Mandelkager - Cantuccini opskrift
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.

Print opskriften på Toscanske Mandelkager - Cantuccini Print opskrift

Andre spændende opskrifter i småkager & cookies kategorien

Fedtebrød Vandmelon Småkager Chokolade-Valnødde Cookies Finskbrød Kyskager med Lakrids Peanutbutter Cookies