Opskrifter » Bagværk » Tærter » Kirsebærtærte


Print opskriften på Kirsebærtærte Print opskrift

Del på Facebook

Kirsebærtærte opskrift

Ingredienser

Du skal bruge disse ingredienser for at lave kirsebærtærte:



Opskrift indsendt af


Sådan laver du Kirsebærtærte:

Varm ovnen til 225°C. Smør 3 stykker bagepapir med fedtstof og spray dem med lidt vand. Optø dejen og rul den ud på et let melet bord. Skær 3 rune bunde ud (20 cm i diameter). Placér butterdejsbundene på bagepapiret. Bag hver bund ca. 10 minutter til de er sprøde og gyldne. Lad bundene blive helt kolde.

Rør ribsgeléen blød og smør den på en af bundene. Læg den i fryseren 10 minutter.

Bland flormelisen med citronsaft. Hæld glasuren i midten, ovenpå geléen og fordel den hurtigt. Skær den glaserede "bund" i lagkagestykker og lad dem stivne i ca. 30 minutter.

Pisk fløden til skum. Hæld halvdelen af det i en sprøjtepose. Læg den i køleskabet.

Vend yoghurten i resten af flødeskummet. Fordel blandingen på 2 af bundene. Lad kirsebærrene dryppe af og læg 12 til side til pynt. Fordel resten af bærrene ovenpå yoghurtfløden. Læg de 2 bunden sammren. Læg den afkølede bund øverst. Sprøjt flødeskum på. Pynt med kirsebær.

Kirsebærtærte opskrift
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.

Print opskriften på Kirsebærtærte Print opskrift

Andre spændende opskrifter i tærter kategorien

Pæretærte Banoffee Pie med Valnøddebund Tærte med Chokolade & Makrontop Mississippi Mud Pie Æbletærte med Mandellåg Jordbærtærte