Opskrifter » Bagværk » Tærter » Mississippi Mud Pie


Print opskriften p Mississippi Mud Pie Print opskrift

Del på Facebook

Mississippi Mud Pie opskrift

Ingredienser

Du skal bruge disse ingredienser for at lave mississippi mud pie:Opskrift indsendt af


Mississippi Mud Pie opskrift

Sådan laver du Mississippi Mud Pie:

8 personer.

Start med dejen: Sigt mel og kako sammen i en skål. Gnid smørret ind i melet med fingerspidserne, til det ligner smuldret brødkrumme. Tilsæt flormelissen og tilstrækkeligt med vand, til at det hurtigt kan samles til en fast dej. Pak dejen ind i film og lad den hvile koldt i 15 minutter.

Forvarm ovnen til 190°C. Rul dejen ud på et meldrysset bord og beklæd et tærtefad af metal med løs bund eller et glaseret tærtefad med den. Læg et stykke bagepapir oveni og fyld op med tørrede bønner. Blindbag bunden i ovnen i 15 minutter. Løft bagepapiret med bønnerne op og bag videre i 10 minutter.

Fyld: Pisk smør og sukker luftigt i en skål og pisk æggene og kakaoen i lidt ad gangen. Smelt chokoladen og pisk det i æggemassen sammen med fløden og chokoladeessensen (chokoladeessens kan undlades, hvis man ikke lige ligger inde med det).

Skru ovnen ned til 160°C. Fordel fyldet over den forbagte bund og bag tærten i 45 minutter eller til fyldet er akkurat stivnet.

Lad tærten køle helt af og stil den evt. over på et serveringsfad. Bland flødeskummet med den græske yoghurt og smag til med lidt flormelis og vanillesukker. Fordel flødeskumet i et jævnt lag over tærten.
Pynt med chokoladeflager og stil den på køl indtil servering.

Et stykke Mississippi Mud Pie

Print opskriften p Mississippi Mud Pie Print opskrift

Andre spændende opskrifter i tærter kategorien

Pæretærte Jordbærtærte Hindbærtærte Æbletærte med Mandellåg Banoffee Pie med Valnøddebund Nøddekage med Hindbær/Kiwi & Rørt Is