Opskrifter » Bagværk » Tærter » Pæretærte


Print opskriften på Pæretærte Print opskrift

Del på Facebook

Pæretærte opskrift

Ingredienser

Du skal bruge disse ingredienser for at lave pæretærte:



Opskrift indsendt af


Pæretærte opskrift

Sådan laver du Pæretærte:

Skær smørret i mindre stykker og smuldr det i melet.

Bland sukker, vanillesukker og ingefær i.

Saml dejen hurtigt med æg og vand. Læg dejen koldt i 1 time.

Smør en tærteform eller springform (ca. 23cm i diameter).

Del dejen i 2 dele og rul hver del ud i en rund plade, der passer til formen. Læg den ene del i formens bund, og pres dejen op langs kanten.

Skræl pærerne og flæk dem. Tag kernehuset ud og skær pærerne i skiver. Læg skiverne i formen i et fint mønster. Læg den anden plade dej over pærerne og tryk godt til i kanten.

Pærer på tærtebund

Pensl med koldt vand og drys med lidt sukker. Bag tærten midt i ovnen ca. 40 minutter ved 200°C. Servér den lun med creme fraiche eller flødeskum.

Tips: Tærten kan også laves med pærer fra dåse eller friske æbler

Print opskriften på Pæretærte Print opskrift

Andre spændende opskrifter i tærter kategorien

Banoffee Pie med Valnøddebund Nøddekage med Hindbær/Kiwi & Rørt Is Tærte med Chokolade & Makrontop Jordbærtærte Mississippi Mud Pie Æbletærte med Mandellåg