Opskrifter » Bagværk » Tærter » Moussetærte med Fersken


Print opskriften på Moussetærte med Fersken Print opskrift

Del på Facebook

Moussetærte med Fersken opskrift

Ingredienser

Du skal bruge disse ingredienser for at lave moussetærte med fersken:



Opskrift indsendt af


Sådan laver du Moussetærte med Fersken:

Bland knuste grahamskiks med hakkede pecannødder, margarine og honning. Tryk dejen ud i bunden af en rund form med løs kant. Formen bør være 22 cm i diameter.

Opvarm appelsinjuicen i en gryde. Tilsæt udblødt gelatine. Lad det svale af.

Skær fersknerne i skiver, bring ferskenskiver, farin og citronsaft i kog. Lad det simre i ca. 5 minutter, eller til fersknerne er møre. Rør vanillesukker i. Læg halvdelen af fersknerne i en skål og stil den til side.

Findel resten af fersknerne i en blender. Tilsæt yoghurt (som er smagt til med vanille), hytteost og juicen med gelatine. Kør det hele sammen til en glat creme. Læg de gemte ferskner på kagebunden. Hæld yoghurtmassen over og afkøl i 3 timer.

Moussetærte med Fersken opskrift
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.

Print opskriften på Moussetærte med Fersken Print opskrift

Andre spændende opskrifter i tærter kategorien

Banoffee Pie med Valnøddebund Nøddekage med Hindbær/Kiwi & Rørt Is Æbletærte med Mandellåg Jordbærtærte Mississippi Mud Pie Tærte med Chokolade & Makrontop