Opskrifter » Desserter » Bær & Frugter » Friterede Hyldeblomster


Print opskriften på Friterede Hyldeblomster Print opskrift

Del på Facebook

Friterede Hyldeblomster opskrift

Ingredienser

Du skal bruge disse ingredienser for at lave friterede hyldeblomster:



Opskrift indsendt af


SÃ¥dan laver du Friterede Hyldeblomster:

Rusk blomsterklaserne så alle løse blomster falder af. Fyld en skål med koldt vand og skyl blomsterne ved at dyppe dem hurtigt i vandet. Lad dem dryppe af i et dørslag.

Bland mel, salt og mælk til en jævning. Del æggene i blommer og hvider og rør blommerne i dejen. Pisk æggehviderne til stift skum og vend dem i.

Opvarm palminen i en gryde til ca. 170°C. Hold blomsterklaserne i stilken og dyp dem i dejen, en ad gangen og fritér, til de er gyldne. Tag klaserne op med en hulske. Klip den tykke stilk af og drys med flormelis. Servér straks - gerne med jordbærpuré

Friterede Hyldeblomster opskrift
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.

Print opskriften på Friterede Hyldeblomster Print opskrift

Andre spændende opskrifter i bær & frugter kategorien

Pærer Belle Helene Sukkerfri Rabarbercrumble Rabarber Crumble Nem Jordbærdessert Nem Jordbærtrifli Pære & Chokolade Crumble