Opskrifter » Desserter » Kager » Cannoli


Print opskriften p Cannoli Print opskrift

Del på Facebook

Cannoli opskrift

Ingredienser

Du skal bruge disse ingredienser for at lave cannoli:Opskrift indsendt af


Sådan laver du Cannoli:

Til dejen sigtes mel, kaffepulver, kakao, sukker og en lille smule salt sammen. Gnid smørret ind i melet, indtil det ligner fine brødkrummer.

Bland ca. 1 1/4 dl vand i, for at få en blød dej. Ælt den let og del den i 2. Rul hver halvdel ud mellem 2 lag bagepapir, til ca. 3 mm tykkelse. Skær dejen i 18 firkanter på 7½ cm. Fold dejen diagonalt omkring små rørforme eller tør cannelloni-pasta, så dejspidserne lapper over hinanden på midten. Fugt spidserne med vand, og pres dem sammen.

Fritér dejrørene, nogle stykker ad gangen, i varm olie, der dækker. Når de er gyldne og sprøde, tages de op med en hulske og afkøles, mens de stadig er foldet om formen.

Til fyldet piskes ricotta, flormelis og orangeblomstvand glat. Vend chokolade og frugtskal i. Sæt det i køleskabet.

Tag forsigtigt dejrørene af forme eller pasta. Kom fyldet i, med ske eller sprøjtepose, så det danner en lille top i hver ende. Drys med flormelis før servering. Når de først er fyldt, kan cannolli kun holde sig et par timer.

Cannoli opskrift
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.

Print opskriften p Cannoli Print opskrift

Andre spændende opskrifter i kager kategorien

Nemme Blødende Hjerter Nem Cheesecake Chokoladekage Brownie Cheesecake med Hindbær Chokoladekage med Chokoladestykker Chokoladedessert med Pære