Madkampen.dk » Ingredienser » Kaffe

Opskrifter på mad med Kaffe

Her er en liste over alle de spændende opskrifter, hvor kaffe indgår i retten. Hvis du finder en ret, som ikke hører til på listen, må du meget gerne fortælle os det.

  1. Chokoladekage uden Sukker & Mel

    Til ca. 8 personer. Skær dadlerne ud i små stykker, kom dem i en blender/foodprocessor og blend dem indtil de har konsistens som puré. Tilsæt banan og blend igen - kom blandingen i en skål og tilsæt æg, kokosolie og kaffe, og p...


  2. Black Magic Chokoladekage

    kaffe

    Tænd ovnen på 175°C (almindelig ovn). Bland først de tørre ingredisner sammen og tilsæt derefter resten af ingredienserne. Pisk dejen på minimum hastighed i ca. 2 minutter (dejen er meget tynd). Kom bagepapir i en bradepande p...



  3. Den Ultimative Chokoladekage

    Til dejen kommes de tørre ingredienser i en skål og røres sammen - undtagen chokoladen. Hæld de våde ingredienser i en skål, og rør dem sammen. Hæld nu de tørre ingredienser i, og rør dejen sammen. Rør kun lige til den er fin ...


  4. Tiramisu Lagkage

    Bland kaffe og Amaretto eller Baileys. Dryp blandingen over lagkagebundene. Kom mascarpone i en skål og rør den blød. Rør kaffepulver i. Tilsæt fløden lidt efter lidt under piskning med elpisker til du får en sammenhængende cr...


  5. Dukan - Iskaffe

    Kom kaffe, isterninger, mælk og skyr i en blender. Tilsæt lidt sødemiddel, hvis du ønsker det. Kør ingredienserne i ½-1 minut, til isen er knust, og mælken er skummende. Hæld iskaffen i et højt glas og drys lidt kanel på top...


  6. Kanelkage

    Smelt margarinen og rør den grundigt sammen med sukkeret. Hæld derefter kærnemælken i lidt efter lidt. Sigt derefter hvedemel, kanel og natron i lidt ad gangen under omrøring. Hæld dejen i en stor smurt bradepande og bag kagen ...


  7. Kanelkaffe

    Bland kanel og kakao. Hæld kaffen op i et krus, og kom 1-1½ tsk af din mix i kaffen og rør rundt. Fyld op med varm mælk og drik ...


  8. Bøfkage

    kaffe

    Pisk sukker og æg godt. Bland melet med de øvrige tørre ingredienser og bland det i skiftevis med mælken. Vend til sidst det smeltede smør i. Hæld dejen i ovnens bradepande og bag den i en 200°C varm ovn i 20-25 minutter. La...



  9. Den Du Ved Nok - Kage

    kaffe

    Pisk æg og sukker lyst og luftigt. Mel, vanille, kakao og bagepulver sigtes og blandes i dejen skiftevis med mælken. Til sidst røres smeltet, afkølet margarine i. Hæld dejen i en smurt bradepande og bag den ved 190°C i ca. 25...



  10. Bagt Chokoladecheesecake med Hindbær

    Knus kagerne til smulder og bland dem med smørret. Tryk dejen ned i bunden og op ad kanterne af en springform, der er ca. 24 cm i diameter og beklædt med bagepapir. Sæt den på køl, mens du laver fyldet. Rør kvark og creme fraich...


  11. Klassisk Chokoladekage med Kokospynt

    Smelt smørret. Pisk æg og sukker luftigt, tilsæt det smeltede smør, olie og mælk. Bland de tørre ingredienser, sigt dem i æggemassen og rør det sammen til en jævn dej. Fordel dejen i en beklædt form på ca. 30x40cm. Bag k...


  12. Brødrene Prices Tiramisu

    kaffe

    Lav en god, stærk kaffe (gerne en espresso-type). Lad den køle af og bland den med Amaretto. Del æggene. Rør blommerne med sukker og vanillekorn til en lys og luftig æggesnaps. Der skal røres længe! Rør derefter Mascarponen ...



  13. Cannoli

    Til dejen sigtes mel, kaffepulver, kakao, sukker og en lille smule salt sammen. Gnid smørret ind i melet, indtil det ligner fine brødkrummer. Bland ca. 1 1/4 dl vand i, for at få en blød dej. Ælt den let og del den i 2. Rul hver hal...


  14. Sorte Gryde

    kaffe

    Skær kødet i strimler á ca. 3 cm- Brun smørret i en gryde. Del kødet i 2 portioner og svits hver portion for sig i smørret. Læg alt kødet tilbage i gryden og tilsæt de øvrige ingredienser. Lad retten koge under låg v...



  15. Chokolademousse a la After Eight

    kaffe

    Smelt chokoladen forsigtigt over vandbad. Pisk sukker og kaffe i, og tilsæt æggeblommerne, én ad gangen. Pisk til cremen er tyk. Tag først nu gryden fra varmen og sval let af. Pisk fløden til skum og vend den i den afsvalede cho...



  16. Ischokolade

    I et glas kommes et par skefulde vanilleis. Der fyldes op med kold kaffe og kakaomælk. Pynt med en top flødeskum. Lad glasset stå et øjeblik, så ingredienserne bliver let blandede....


  17. Gurlis Kartoffelkage

    Tænd ovnen på 175°C, pensl en form og drys med rasp. Rør smør og sukker sammen. Tilsæt æggeblommer. Bland mel og bagepulver. Mos kartoflerne. Bland begge dele i dejen, sammen med mandlerne. Pisk hviderne meget stive. Vend dem...


  18. Tiramisu-Tærte

    Udrør husblasen i 1-1½ spsk vand, lad det trække ca. 5 minutter og varm det i vandbad til det smelter (15 sekunder i mikroovn på fuld effekt). Pisk Philadelphia, creme fraiche, sukker, mælk og appelsinjuice sammen med mixer i en stor s...


  19. Italiensk Chokoladekage

    Smelt chokoladeknapperne i mælken. Rør farin og vanillesukker i, og lad blandingen afkøle. Rør smør og sukker lyst, og rør æggene i, et ad gangen. Bland mel og bagepulver, og vend det i sammen med chokoladeblandingen. Kom...


  20. Hyggekage

    Æg, sukker og vanille piskes tykt og skummende. Mel, bagepulver og kakao røres i, skiftevis med mælk og den smeltede margarine. Dejen hældes i en smurt bradepande (38x34cm). Bages ca. 20 minutter ved 180°C Alle ingrediens...


  21. Mandel Fragilité med Moccacreme

    kaffe

    Pisk æggehviderne stive med flormelis (100g). Mandlerne hakkes i en køkkenmaskine sammen med flormelis (100g) Æggehviderne og mandlerne vendes forsigtigt sammen. Varm ovnen op til 200°C Lav 2 runde ringe på bagepapir efter ...



  22. Tiramisú

    Del ægget. Pisk æggeblommen sammen med sukkeret. Vend mascarpone-osten deri. Tilsæt marsala under omrøring. Dyp savoiardi-kiksene i espresso kaffen og kun så længe, at de kan nå at suge en smule til sig og stadig forblive faste. ...


  23. Mors Hasselnøddekage med Chokolade-Trøffel Glasur

    Rist nødderne i 10-15 minutter i en 170°C varm ovn. Befri dem for hinder ved at gnide dem i en rent viskestykke. Pulverisér nødderne sammen med sukkeret i en blender. Pisk æggehviderne fuldstændig stive og vend dem forsigtigt i n...


  24. Chokolademousse

    Del chokoladen i mindre stykker og smelt dem i en skål i et vandbad. Tag skålen op, og rør kaffe og æggeblommer i chokoladen. Pisk fløden stiv og vend den forsigtigt i chokolademassen, når denne er kold. Hæld moussen i po...


  25. Tykmælkskage (kanelkage)

    kaffe

    Rør tykmælk og sukker sammen enten i hånden eller med maskine. Tilsæt det smeltede smør. Bland mel, kanel og natron, og sigt det i lidt ad gangen under omrøring. Smør en bradepande med margarine, hæld dejen i, og bag ved 20...