Opskrifter » Desserter » Fromager & Mousse » Crema Catalana


Print opskriften på Crema Catalana Print opskrift

Del på Facebook

Crema Catalana opskrift

Ingredienser

Du skal bruge disse ingredienser for at lave crema catalana:



Opskrift indsendt af


SÃ¥dan laver du Crema Catalana:

Hæld mælk, appelsinskal, citronskal og kanelstang i en gryde. Del vanillestangen, og tilsæt også den. Bring det langsomt i kog.

Tag det af varmen og lad det trække i 15 minutter.

Imens piskes æggeblommerne med sukkeret og majsstivelsen til det er hvidt og skummende.

Hæld mælken igennem en sigte og smid skal og kanelstang væk. Hæld mælken tilbage i gryden, og sæt den på middel varme.

Lige før det koger, hæld forsigtigt æggene i imens der piskes i omkring 7 minutter eller til det begynder at tykne og sætte sig på skeen.

Fjern det fra varmen og hæld det i en stor skål eller individuelle skåle. Lad det køle af inden det sættes i køleskabet.

Når det skal serveres, drysses 1 spsk sukker på hver og karamellisér det med en gasbrænder. Servér straks

Crema Catalana opskrift
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.

Print opskriften på Crema Catalana Print opskrift

Andre spændende opskrifter i fromager & mousse kategorien

Chokolademousse a la After Eight Hyldeblomstfromage Appelsinfromage Citronfromage Ananasfromage Lakrids Panna Cotta