Opskrifter » Desserter » Fromager & Mousse » Hyldeblomst Fromage


Print opskriften på Hyldeblomst Fromage Print opskrift

Del på Facebook

Hyldeblomst Fromage opskrift

Ingredienser

Du skal bruge disse ingredienser for at lave hyldeblomst fromage:



Opskrift indsendt af


Hyldeblomst Fromage opskrift

SÃ¥dan laver du Hyldeblomst Fromage:

Sæt husblasen i blød i koldt vand i 10 minutter.

Pisk blommerne lyse og skummende sammen med sukkeret.

Vrid vandet af husblasen og smelt den over vandbad. Når den er kølet let af, blandes den med hyldeblomstsaften.

Vend det hele i æggesnapsen.

Pisk fløden til skum og bland den i æggemassen. Vend til sidst de stiftpiskede æggehvider i.

Hæld moussen i en stor skål eller flere portionsskåle og stil den koldt nogle timer. Pynt med lidt flødeskum og chokolade ved servering.

Print opskriften på Hyldeblomst Fromage Print opskrift

Andre spændende opskrifter i fromager & mousse kategorien

Lakrids Panna Cotta Chokolademousse a la After Eight Appelsinfromage Ananasfromage Karolines Citronfromage Hyldeblomstfromage