Opskrifter » Desserter » Marengs » Pavlova med Ferskner


Print opskriften på Pavlova med Ferskner Print opskrift

Del på Facebook

Pavlova med Ferskner opskrift

Ingredienser

Du skal bruge disse ingredienser for at lave pavlova med ferskner:



Opskrift indsendt af


SÃ¥dan laver du Pavlova med Ferskner:

Pisk æggehviderne meget stive.

Tilsæt halvdelen af sukkeret og pisk ca. 5 minutter.

Tilsæt resten af sukkeret lidt ad gangen, mens der piskes meget.

Beklæd en plade med bagepapir og vend forsigtigt æggemassen ud på papiret.

Bagetid ca. 40 minutter ved 130°C

Afkøles og dækkes med flødeskum og ferskner, som er skåret i skiver.

Pavlova med Ferskner opskrift
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.

Print opskriften på Pavlova med Ferskner Print opskrift

Andre spændende opskrifter i marengs kategorien

Pavlova Lagkage med Jordbær Eton Mess Mandel Fragilité med Moccacreme Små Kyskager Marengskage med Frugt