Opskrifter » Desserter » Marengs » Pavlova med Ferskner


Print opskriften p Pavlova med Ferskner Print opskrift

Del på Facebook

Pavlova med Ferskner opskrift

Ingredienser

Du skal bruge disse ingredienser for at lave pavlova med ferskner:



Opskrift indsendt af


Sådan laver du Pavlova med Ferskner:

Pisk æggehviderne meget stive.

Tilsæt halvdelen af sukkeret og pisk ca. 5 minutter.

Tilsæt resten af sukkeret lidt ad gangen, mens der piskes meget.

Beklæd en plade med bagepapir og vend forsigtigt æggemassen ud på papiret.

Bagetid ca. 40 minutter ved 130°C

Afkøles og dækkes med flødeskum og ferskner, som er skåret i skiver.

Pavlova med Ferskner opskrift
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.

Print opskriften p Pavlova med Ferskner Print opskrift

Andre spændende opskrifter i marengs kategorien

Marengskage med Frugt Små Kyskager Eton Mess Mandel Fragilité med Moccacreme Pavlova Lagkage med Jordbær