Opskrifter » Desserter » Marengs

Marengs

13 retter fundet i Marengs kategorien.

Ugens Opskrifter:

Marengskage med Frugt Mandel Fragilité med Moccacreme Eton Mess


  1. Pavlova Lagkage med Jordbær

    Pavlova Lagkage med Jordbær

    Pisk æggehviderne meget stive. Tilsæt halvdelen af sukkeret og pisk ca. 5 minutter. Tilsæt resten af sukkeret lidt ad gangen, mens der piskes meget. Beklæd 2 plader med bagepapir og vend forsigtigt æggemassen ud i 2 cirkler. B...

  2. Små Kyskager

    Tænd ovnen på 80°C (ikke varmluft). Gør et par bageplader klar med bagepapir på. Tag æggehviderne ud i god tid, så de får stuetemperatur. Sørg for at skålen er helt ren. Start på lav volumen og pisk. Sæt gradvist volume...

  3. Bikuber II

    Pisk æggehvider, sukker og eddike til en stiv marengs. Alt sukkeret skal være opløst - det tager ca. 5 minutter i en røremaskine. Kom marengsen i en sprøjtepose med tyl, og sprøjt massen ud i 5-6 bikuber. Bag marengsene i ca. 75...

  4. Marengstærte med Stikkelsbær

    Til 6 personer. Stik 6 cirkler på ca. 7cm i diameter ud af 2 lagkagebunde og læg dem i et ildfast fad. Smør stikkelsbærsyltetøj på hver bund. Skær isen i tern, læg dem på lagkagebundene og sæt tærterne i fryseren. Pis...

  5. Overnattende Marengsdessert

    Tænd ovnen på 220°C. Pisk æggehviderne luftige sammen med saltet i en stor skål. Tilsæt sukkeret lidt ad gangen, efterfulgt af vinsyre og vanilleessens. Pisk hurtigt, til du har en stiv æggehvidemasse. Fordel marengsen i en ...

  6. Rabarbermarengs

    Tænd ovnen på 200°C Skær blade og rodskede af rabarberne og skyl dem. Skær dem i 2-3 cm store stykker. Læg rabarberne i et ovnfast fad. Drys sukker over. Sæt fadet i ovnen på en af de midterste ribber i 15 minutter. Pisk ...

  7. Sankthans Marengs

    Pisk æggehviderne stive. Kom eddike og sukker i, og pisk til marengsen er sej. Vend hurtigt hasselnødderne (nemmest med flager) i, og læg massen som et bjerg 20-25 cm i diameter på en bageplade med bagepapir. Bag marengsen ca. 1 time...

  8. Marengslagkage

    Æggeblommerne piskes hvide og luftige med sukkeret, hvorefter den bløde margarine røres i blandingen. De øvrige ingredienser røres i dejen, og den fordeles i 2 smurte lagkage- eller springforme. Hviderne piskes stive og seje med ...

  9. Pavlova med Bær & Creme Anglaise

    Pavlova: Æggehviderne piskes stive. Vandet tilsættes en skefuld af gangen under piskning. Flormelis sigtes i af 2 omgange. Til sidst røres Maizena, salt, vaniliesukker og eddike i. Blandingen placeres på en bageplade belagt ...

  10. Pavlova med Ferskner

    Pisk æggehviderne meget stive. Tilsæt halvdelen af sukkeret og pisk ca. 5 minutter. Tilsæt resten af sukkeret lidt ad gangen, mens der piskes meget. Beklæd en plade med bagepapir og vend forsigtigt æggemassen ud på papiret. ...