Opskrifter » Hovedretter » Fisk & Skaldyr » Fisk med Porrer & Mornaysauce


Print opskriften på Fisk med Porrer & Mornaysauce Print opskrift

Del på Facebook

Fisk med Porrer & Mornaysauce opskrift

Ingredienser

Du skal bruge disse ingredienser for at lave fisk med porrer & mornaysauce:



Opskrift indsendt af


SÃ¥dan laver du Fisk med Porrer & Mornaysauce:

Til 4 personer.

Steg baconskiverne sprøde. Lad dem køle af.

Skær porrer i skiver og kog dem i 10 minutter. Læg dem nederst i et ovnfast fad.

Riv gulerødderne, og læg dem ovenpå porrerne sammen med ærterne.

Læg torsken (eller enhver anden hvid fisk) ovenpå, slut af med mornay sauce.

Smuldr den sprøde bacon, og fordel den over retten.

Bag det i ovnen ved 200°C i 30-40 minutter.

Serveres med ris eller pasta.

Fisk med Porrer & Mornaysauce opskrift
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.

Print opskriften på Fisk med Porrer & Mornaysauce Print opskrift

Andre spændende opskrifter i fisk & skaldyr kategorien

Roulade med Tunfyld Fiskefrikadeller Stegt Ål Rød Karryret med Rejer & Mango Lakselasagne Tunfrikadeller med Kartoffelmos