Opskrifter » Hovedretter » Fisk & Skaldyr » Kreolske Rejer


Print opskriften p Kreolske Rejer Print opskrift

Del på Facebook

Kreolske Rejer opskrift

Ingredienser

Du skal bruge disse ingredienser for at lave kreolske rejer:



Opskrift indsendt af


Sådan laver du Kreolske Rejer:

Tilbered risene efter anvisning på pakken. Læg låget på og hold risene varme.

Opvarm olien i en stor gryde og svits selleri, hvidløg, løg og peberfrugt umder omrøring til det er mørt (ca. 10 minutter).

Varm bønnerne i en mindre gryde ca. 5 minutter. Læg låget på og hold dem varme.

Bland tomater, vin, krydderier og bouillon med de stegte grøntsager. Kog det sammen under omrøring i ca. 15 minutter.

Rør rejerne i og lad retten få et opkog men ikke mere. Rejerne bliver seje, hvis de koger længere.

Anret risene portionsvis på varme tallerkener. Kom de varme bønner på og øs til slut reje-retten over.

Kreolske Rejer opskrift
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.

Print opskriften p Kreolske Rejer Print opskrift

Andre spændende opskrifter i fisk & skaldyr kategorien

Tunfrikadeller Indbagt Laks med Spinat Honningmarineret Laks Spaghetti med Tigerrejer Rød Karryret med Rejer & Mango Varm Lakseret med Mornay Sauce