Opskrifter » Hovedretter » Fisk & Skaldyr » Laks i Butterdej med Avokadocreme & Rejer


Print opskriften på Laks i Butterdej med Avokadocreme & Rejer Print opskrift

Del på Facebook

Laks i Butterdej med Avokadocreme & Rejer opskrift

Ingredienser

Du skal bruge disse ingredienser for at lave laks i butterdej med avokadocreme & rejer:



Opskrift indsendt af


SÃ¥dan laver du Laks i Butterdej med Avokadocreme & Rejer:

Til 4 personer.

Skær laksen i tynde skiver.

Rist lucernespirer og finthakket løg på panden.

Fjern stenen i avokadoen og skrab kødet fri med en ske. Blend avokadoen og smøreosten i en blender.

Rul dejen ud på bordet. Læg først den afkølede løg/spirreblanding i en lang stribe midt på dejen. Læg herefter avokadocremen over det. Læg rejer i et lag ovenpå cremen, og dæk til sidst med lakseskiverne.

Fold dejen ind over fyldet fra begge sider og vend den så samlingen kommer nedad. Bag i ovnen ved 200°C i ca. 20 minutter.

Ønskes en lettere version, udskift da butterdejen med filodej.

Laks i Butterdej med Avokadocreme & Rejer opskrift
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.

Print opskriften på Laks i Butterdej med Avokadocreme & Rejer Print opskrift

Andre spændende opskrifter i fisk & skaldyr kategorien

Tunfrikadeller med Kartoffelmos Honningmarineret Laks Indbagt Laks med Spinat & Gulerodschips Lakselasagne Fiskefrikadeller Roulade med Tunfyld