Opskrifter » Hovedretter » Fisk & Skaldyr » Pangasius i Ovn med Grøntsager
Pangasius i Ovn med Grøntsager opskrift
Ingredienser
Du skal bruge disse ingredienser for at lave pangasius i ovn med grøntsager:
- 4 tsk olivenolie
- 100 g rucolasalat
- Salt
- Peber
- 2 spsk balsamico
- 300 g pangasius
- 300 g laks
- 200 g skiveskåret gulerod
- 500 g skiveskårede kartofler
- 2 peberfrugter
- 1 porre
Opskrift indsendt af Anne Nørgaard Kristensen
Sådan laver du Pangasius i Ovn med Grøntsager:
Til 4 personer.
Sæt ovnen på 225°C.
Læg kartoffel- og gulerodsskiverne på bagepapir på en bradepande.
Strø ½ tsk salt over og steg foroven i ovnen i 15-20 minutter, til det er næsten færdigt.
Sænk varmen til 175°C.
Læg porreskiver og stykker af peberfrugt over gulerødder/kartofler. Læg fiskestykkerne i et ildfast fad, drys med salt og stil fisken ind i ovnen under bradepanden i 15 minutter.
Tag bradepanden ud, og vend rucolaen i.
Bland en dressing af olie, balsamico, salt og peber og hæld den over.
![Pangasius i Ovn med Grøntsager opskrift](/billeder/opskrift-billede.jpg)
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.