Opskrifter » Hovedretter » Fisk & Skaldyr » Pangasius med Fetaost & Spinat


Print opskriften p Pangasius med Fetaost & Spinat Print opskrift

Del på Facebook

Pangasius med Fetaost & Spinat opskrift

Ingredienser

Du skal bruge disse ingredienser for at lave pangasius med fetaost & spinat:



Opskrift indsendt af


Sådan laver du Pangasius med Fetaost & Spinat:

Til 4 personer.

Vask kartoflerne grundigt, skær dem i både og læg dem i en bradepande.

Hæld olivenolie over, drys med salt og bag dem i ca. 45 minutter ved 200°C.

Bland fetaost med spinat, løg, citronsaft, salt og peber.

De optøede fileter tørres, og fetablandingen rulles ind i fisken. Bind med et stykke kødsnor, en kødnål eller en tandstik.

Pak fisken ind i bagepapir og sæt den i en 200°C varm ovn i ca. 15-20 minutter.

Kog broccolien "al dente", og anret fisk, broccoli og kartofler.

Pangasius med Fetaost & Spinat opskrift
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.

Print opskriften p Pangasius med Fetaost & Spinat Print opskrift

Andre spændende opskrifter i fisk & skaldyr kategorien

Rød Karryret med Rejer & Mango Stegt Ål Indbagt Laks med Spinat & Gulerodschips Tunfrikadeller Honningmarineret Laks Spaghetti med Tigerrejer