Madkampen.dk » Ingredienser » Fiskesauce

Opskrifter på mad med Fiskesauce

Her er en liste over alle de spændende opskrifter, hvor fiskesauce indgår i retten. Hvis du finder en ret, som ikke hører til på listen, må du meget gerne fortælle os det.

  1. Panang Kylling

    Til 4 personer. Skær kyllingen i mundrette stykker, og steg dem i en wok med lidt olie. Tag kyllingen op, og læg den til side. Tag herefter 5 spsk olie, og steg karrypastaen heri. Mix det godt sammen, til det ikke klumper mere. Tils...


  2. Rød Karrysuppe med Spicy Kylling

    Til 4 personer. Varm olien i en stegegryde eller sauterpande. Brun kødet over middel varme i ca. 5 minutter, så alle sider er gyldne. Tilsæt løg (i både), ingefær, hvidløg og karrypasta og steg i 3 minutter. Hæld vandet på...


  3. Thaisuppe med Kylling & Kokos

    Skyl porren og skær den i tynde ringe. Skyl spirerne og sæt dem til afdrypning. Pluk kyllingen eller skær den i lange, mundrette stykker. Varm olien i en gryde, og rør karrypastaen ud heri. Lad det svitse et øjeblik og hæld s...


  4. Tom Kha Gai - Kokosmælksuppe

    Til 4 personer. Opvarm bouillonen og tilsæt de øvrige ingredienser (bortset fra kylling og kokosmælk). Bring blandingen i kog og tilsæt kylling (skåret i mundrette stykker) og kokosmælk. Lad det koge et par minutter til kylli...


  5. Nem Wok med Grøntsager

    Fiskesauce

    Kog nudlerne efter anvisningerne på pakken - skyl dem i rigeligt koldt vand. Opvarm olien i en sautergryde eller wok. Svits grøntsagerne kort (et par minutter). Tilsæt nudlerne, og rør godt rundt. Smag til med soya og fiskesauce ...



  6. Satay Sauce

    fiskesauce

    Hæld peanutbutter, kokosmælk, karry og limesaft i en gryde. Bring det i kog, og tag det af varmen igen. Smag til med fiskesauce. Serveres til som dip til kyllingespyd eller andre thai/kinesiske retter....



  7. Sommerfrikadeller

    Pil løget og skær det i grove stykker. Bland det med resten af ingredienserne undtaget kød og mælk. Blend det hele med en stavblender til det er en ensartet masse, og løget er fint fordelt. Bland massen med kødet og mælken, ...


  8. Færdigkøbte Kødboller med Rød Karry & Ris

    4-5 portioner. Rist kødbollerne et kort øjeblik i thaikarry, og tilsæt peanutbutter, kokosmælk, hønsekødssuppe, rødløg i både samt limeblade. Lad det simre 10 minutter ved svag varme, og smag til med fiskesauce og limesaft. ...


  9. Pangasius med Kokos-Karry Sovs

    Til 4 personer. Tø fisken op, læg den i et ildfast fad og drys med salt. Bland kokosmælk, citronsaft, presset hvidløg, fiskesauce, karry, chilisauce og Maizena. Hæld det over fisken. Rens og skær champignon i kvarte og læg d...


  10. Pad Thai med Kylling

    fiskesauce

    Skær kyllingebrysterne i tynde skiver. Krydr med lidt salt, og stil dem til side. Put 2 spsk jordnøddeolie i en wok, og varm godt op. Når woken er varm, hældes kyllingen i, og sauteres til den er mør. Læg derefter kyllingen på en ...



  11. Rød Karryret med Rejer & Mango

    fiskesauce

    Varm olien op i en tykbundet gryde, sautér forårsløgene i 1 minut, og tilsæt karrypasta. Pisk hønsefond og fiskesauce i og bring i kog. Skær squash og kartofler i tern, kom dem ved, og lad det simre med låget på skrå i 15 min...



  12. Kylling i Grøn Karry

    Fiskesauce

    Kyllingen skæres ud i små stykker. Grøntsagerne skylles og skæres ud i passende størrelser. Her kan f.eks. bruges: champignon, gulerødder, rød peber, broccoli. Kyllingen svitses i en varm pande med olie. Når kyllingen be...



  13. Rejelaksa

    4 personer. Kom chili, skalotteløg, hvidløg, ingefær, korianderfrø, citrongræs, korianderbllade og gurkemeje i en foodfrocessor med 1 spsk jordnøddeolie, og kør det til en grov pasta. Varm den sidste skefuld jordnøddeolie op i...


  14. Thailandsk Nudelsalat

    Fiskesauce

    Nudlerne koges efter anvisningen på pakken. Når de er færdige, kommes de i et dørslag. Steg kyllingeternene. Svits grøntsagerne hurtigt på panden - de skal stadig have bid. Tilsæt limeskallen Peanuts og sesamfrø ristes på ...



  15. Bok Choy Salat

    Bring en stor gryde vand i kog ved god varme. Rens bok choyhovederne og riv bladene af. Skyl minimajsene under rindende koldt vand. Læg bok choybladene og minimajsen i det kogende vand og lad dem koge nogle sekunder. Gem 2 ½ dl kogende va...