Opskrifter » Hovedretter » Fisk & Skaldyr » Torskefad med Karry


Print opskriften på Torskefad med Karry Print opskrift

Del på Facebook

Torskefad med Karry opskrift

Ingredienser

Du skal bruge disse ingredienser for at lave torskefad med karry:



Opskrift indsendt af


SÃ¥dan laver du Torskefad med Karry:

Til 4 personer

Skræl gulerødderne og skær dem i mindre tern.

Rens porrerne og skær dem i tynde skiver.

Svits begge grøntsager i en smule olie.

Tilsæt karry og svits ganske let.

Tilsæ¦t fløde og mælk og kog let op. Smag til med lidt salt.

Smør et ildfast fad med lidt olie. Del fisken i mindre stykker og læg dem i fadet.

Hæld grøntsager og karrysovs over og sæt fadet i ovnen ved 180°C i ca. 30 minutter, eller til retten er let gylden.

Torskefad med Karry opskrift
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.

Print opskriften på Torskefad med Karry Print opskrift

Andre spændende opskrifter i fisk & skaldyr kategorien

Lakselasagne Honningmarineret Laks Roulade med Tunfyld Tunfrikadeller med Kartoffelmos Indbagt Laks med Spinat & Gulerodschips Rød Karryret med Rejer & Mango