Opskrifter » Hovedretter » Kylling » Kylling i Karry fra Calcutta
Kylling i Karry fra Calcutta opskrift
Ingredienser
Du skal bruge disse ingredienser for at lave kylling i karry fra calcutta:
- 500 g kyllingefilet
- 1 løg
- 3 fed hvidløg
- 30 g oliemargarine
- 4 dl kokosmælk
- 4 spskfriskpresset citronsaft
- Lidt citronskal
- 1 stykke friskrevet ingefær
- Masala:
- 1 spsk knuste sennepsfrø
- 1 spsk koriander
- 1 spsk spidskommen
- 1 tsk gurkemeje
- 1 tsk allehånde
- ½ tsk friskkværnet peber
- Salt
- ½ tsk stødt ingefær
- ½ tsk stødt chili
Opskrift indsendt af Anne Nørgaard Kristensen
SÃ¥dan laver du Kylling i Karry fra Calcutta:
Skær kyllingefileterne i 12 stykker.
Bland masalaen med en smule vand, så den danner en pasta.
Varm margarinen op i en stegegryde med låg.
Steg løg og friskskåret ingefær til de er gyldne.
Tilsæt kyllingestykkerne og steg dem i ca. 10 minutter.
Tilsæt citronsaft og skal, kokosmælken og salt.
Læg låg på gryden, og lad det simre 30-40 minutter.
Serveres med ris, naanbrød og evt. lidt peanuts.
![Kylling i Karry fra Calcutta opskrift](/billeder/opskrift-billede.jpg)
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.