Opskrifter » Hovedretter » Kylling » Kylling i Rød Karry


Print opskriften på Kylling i Rød Karry Print opskrift

Del på Facebook

Kylling i Rød Karry opskrift

Ingredienser

Du skal bruge disse ingredienser for at lave kylling i rød karry:



Opskrift indsendt af


Sådan laver du Kylling i Rød Karry:

4 personer.

Skær kyllingen i tern og hak løget.

Skræl og skær gulerødderne i skiver og peberfrugten i strimler.

Skær forårsløgene fint - de skal bruges til pynt.

Kom olien i en mellemstor gryde sammen med karrypasta og svits det af sammen med kyllingen.

Når kyllingen er svitset igennem, tilsættes løg og lad det stege med. Derefter tilsættes kokosmælk og de skiveskårede gulerødder. Lad det småsimre i 15 minutter.

Tilsæt peberfrugt og lad det simre i yderligere 5 minutter.

Hæld fløden i, for at runde smagen af, og smag til med salt, peber og evt. mere karrypasta.

Jævn sovsen med lidt majsstivelse blandet op med vand.

Servér med kogte ris og drys med de fintskårede forårsløg.

Kylling i Rød Karry opskrift
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.

Print opskriften på Kylling i Rød Karry Print opskrift

Andre spændende opskrifter i kylling kategorien

Thai Kylling Kyllingegryde Tortilla Lagkage med Kyllingefyld Kyllingetærte II Tarteletter med Høns i Asparges Nem Butter Chicken