Opskrifter » Hovedretter » Oksekød » Baconruller


Print opskriften på Baconruller Print opskrift

Del på Facebook

Baconruller opskrift

Ingredienser

Du skal bruge disse ingredienser for at lave baconruller:



Opskrift indsendt af


Baconruller opskrift

SÃ¥dan laver du Baconruller:

Skræl og skær kartoflerne i tynde skiver.

Rens porrerne og skær dem i 1 cm brede stykker. Læg begge dele i et ovnfast fad, og hæld bouillonen over. Krydr med salt og peber.

Dæk fadet med sølvpapir og sæt det i en 200°C (almindelig ovn) i 20 minutter.

Bland hakket oksekød, hakket svinekød, mosede kartofler og så meget fløde, der er nødvendigt, for at farsen er fast. Tilsæt krydderier.

Form med fugtige hænder farsen til 8 aflange ruller, og slut med en skive bacon om hver.

Læg rullerne ovenpå kartoflerne og porrerne, og bag dem i ovnen i 20-30 minutter, til kødet er gennemstegt, og baconen gylden. Sørg for at dyppe med bouillonen ind imellem.

Server med en grøn salat.

Print opskriften på Baconruller Print opskrift

Andre spændende opskrifter i oksekød kategorien

Hvidkålsret med Oksekød & Ris Millionbøf med Cocktailpølser Spansk Kødgryde Forloren Hare II Roastbeef Krydrede Kødboller i Tomatsauce