Opskrifter » Hovedretter » Oksekød » Bøf Bourgignon


Print opskriften på Bøf Bourgignon Print opskrift

Del på Facebook

Bøf Bourgignon opskrift

Ingredienser

Du skal bruge disse ingredienser for at lave bøf bourgignon:



Opskrift indsendt af


Sådan laver du Bøf Bourgignon:

Skær kødet i store terninger og brun det i fedtstof i en stegegryde.

Tilsæt salt, peber og de øvrige krydderier.

Drys melet over og hæld vin (eller tilsvarende bouillon) ved, så kødet er dækket. Kom tomatpuré i.

Lad retten småkoge under låg. Imens skæres flæsket i terninger og brunes på en stegepande. Tag flæsket op og kom det i gryden. Steg løgene i fedtet og kom dem i retten.

Når kødet er mørt, kommes de rensede, letristede champignoner over.

Bøf Bourgignon opskrift
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.

Print opskriften på Bøf Bourgignon Print opskrift

Andre spændende opskrifter i oksekød kategorien

Hvidkålsret med Oksekød & Ris Forloren Hare II Pastagratin med Oksekødsfyld Kartoffellasagne Pariserbøf Krydrede Kødboller i Tomatsauce