Opskrifter » Hovedretter » Oksekød » Farsbrød med Oksekød & Gulerødder
Farsbrød med Oksekød & Gulerødder opskrift
Ingredienser
Opskrift indsendt af Anne Nørgaard Kristensen
![Farsbrød med Oksekød & Gulerødder opskrift](/billeder/farsbroed-med-oksekoed-og-guleroedder.jpg)
Sådan laver du Farsbrød med Oksekød & Gulerødder:
Lav en fars, hvor du rører alle ingredienserne godt sammen.
Smør et ildfast fad med margarine (brug bagepapir til at smøre med), og form farsen som et farsbrød.
Bag det i ovnen i 30 minutter ved 225°C. Vend farsbrødet efter 15 minutter, så det bliver sprødt på begge sider.
P.s. Du kan gøre det ekstra lækkert hvis du blander lidt fetaost i farsen eller hvis du drysser med rasp inden du kommer det i ovnen.