Opskrifter » Hovedretter » Oksekød » Hollandsk Biksemad
Hollandsk Biksemad opskrift
Ingredienser
Opskrift indsendt af Anne Nørgaard Kristensen
SÃ¥dan laver du Hollandsk Biksemad:
Skrub kartoflerne grundigt og skær dem i grove tern.
Skræl og skær gulerødder i samme størrelse, og hak løgene fint.
Herefter brunes oksekød sammen med løg i en stor gryde, til det er gyldent, hvorefter kartofler og gulerødder tilsættes. Krydr med karry, paprika, salt og peber.
Risene koges.
Imens tilsættes vand, og retten koges i 20-25 minutter, indtil grøntsagerne er møre, og væden næsten er forsvundet. Lige inden serveringen vendes risene godt sammen med resten.
![Hollandsk Biksemad opskrift](/billeder/opskrift-billede.jpg)
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.