Opskrifter » Hovedretter » Oksekød » Lammefars med Spidskommen & Ingefær - Keema Masala
Lammefars med Spidskommen & Ingefær - Keema Masala opskrift
Du skal bruge disse ingredienser for at lave lammefars med spidskommen & ingefær - keema masala:
- 3 spsk jordnøddeolie
- 4 fed hakkede hvidløg
- 2 hakkede løg
- 2 hakkede grønne chili
- 1 tsk stødt spidskommen
- 1 tsk stødt koriander
- 1/4 tsk gurkemeje
- 1/4 tsk salt
- 2 tsk tomatpuré
- 500 g lammefars
- 5 cm skrællet og revet ingefær
- 1/4 tsk garam masala
- Et par blade koriander
Opskrift indsendt af Anne Nørgaard Kristensen
Sådan laver du Lammefars med Spidskommen & Ingefær - Keema Masala:
Opvarm olien på en stor pande eller i en wok ved middel varme. Tilsæt hvidløg, løg og chili, og steg under hyppig omrøring 6-8 minutter, til løgene bliver gyldenbrune.
Rør spidskommen, stødt koriander, gurkemeje, salt og tomatpuré i. Skru ned for varmen, og fortsæt med at stege i yderligere 1 minut.
Tilsæt lammefarsen. Skru op for varmen, og fortsæt med at stege under omrøring i 8-10 minutter. Brug en træske til at skille farsen, til den ikke længere er lyserød.
Tilsæt ingefær og garam masala. Rør godt, og drys med korianderblade.
![Lammefars med Spidskommen & Ingefær - Keema Masala opskrift](/billeder/opskrift-billede.jpg)
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.