Opskrifter » Hovedretter » Oksekød » Lammefars med Spidskommen & Ingefær - Keema Masala


Print opskriften på Lammefars med Spidskommen & Ingefær - Keema Masala Print opskrift

Del på Facebook

Lammefars med Spidskommen & Ingefær - Keema Masala opskrift

Ingredienser

Du skal bruge disse ingredienser for at lave lammefars med spidskommen & ingefær - keema masala:



Opskrift indsendt af


Sådan laver du Lammefars med Spidskommen & Ingefær - Keema Masala:

Opvarm olien på en stor pande eller i en wok ved middel varme. Tilsæt hvidløg, løg og chili, og steg under hyppig omrøring 6-8 minutter, til løgene bliver gyldenbrune.

Rør spidskommen, stødt koriander, gurkemeje, salt og tomatpuré i. Skru ned for varmen, og fortsæt med at stege i yderligere 1 minut.

Tilsæt lammefarsen. Skru op for varmen, og fortsæt med at stege under omrøring i 8-10 minutter. Brug en træske til at skille farsen, til den ikke længere er lyserød.

Tilsæt ingefær og garam masala. Rør godt, og drys med korianderblade.

Lammefars med Spidskommen & Ingefær - Keema Masala opskrift
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.

Print opskriften på Lammefars med Spidskommen & Ingefær - Keema Masala Print opskrift

Andre spændende opskrifter i oksekød kategorien

Kartoffellasagne Græske Frikadeller med Kartofler & Tzatziki Sorte Gryde Nachos Supreme Calzone Bolognese Ungarsk Gryde