Opskrifter » Hovedretter » Omeletter & Æggekage » Spansk Omelet


Print opskriften p Spansk Omelet Print opskrift

Del på Facebook

Spansk Omelet opskrift

Ingredienser

Du skal bruge disse ingredienser for at lave spansk omelet:Opskrift indsendt af


Sådan laver du Spansk Omelet:

Skrub kartoflerne og læg dem i en gryde. Hæld så meget kogende vand på, at det knapt dækker og forkog kartoflerne i 10 minutter. Hæld vandet fra og lad dem svale af. Pil kartoflerne og skær dem i 3 mm tykke skiver.

Opvarm olien på en pande til den er hed, men ikke rygende. Læg kartoffelskiverne i lag og dryp med lidt olivenolie. Skru ned og steg kartoflerne i 5 minutter. Vend dem nu og da. Hvis de sætter sig fast, så tilsæt lidt mere olie. Hak løget fint, bland det i kartoflerne og steg til kartoflerne er møre, ca. 10 minutter. Vend forsigtigt undervejs.

Pisk æggene sammen i en skål, til en skummende masse. Hæld væden fra ansjoserne og hak dem. Rør ansjoser, persille, kartoffel- og løgblandingen i æggemassen. Rør forsigtigt rundt til det hele er blandet. Smag evt. til med lidt salt og hvid peber.

Tør panden af med køkkenrulle. Gnid den med olivenolie. Varm panden op til jævn varme. Hæld blandingen på panden og glat overfladen. Steg til skorpen er fast og gylden, 3-5 minutter. Læg en stor flad tallerken eller et låg over og vend omeletten. Lad den langsomt glide ned på panden, med den ustegte side nedad og steg den gylden på den anden side, 3-5 minutter. Lad den glide over på et serveringsfad. Skær den i lagkagesnitter og servér.

Spansk Omelet opskrift
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.

Print opskriften p Spansk Omelet Print opskrift

Andre spændende opskrifter i omeletter & Æggekage kategorien

Æggekage med Ristet Rugbrød Spansk Æggekage Pizza Æggemuffins Æggekage med Bacon Nem Æggekage med Kartofler, Pølser & Peberfrugt Pizza-Æggekage