Opskrifter » Hovedretter » Svinekød » Koteletter i Fad med Kartoffellåg


Print opskriften p Koteletter i Fad med Kartoffellåg Print opskrift

Del på Facebook

Koteletter i Fad med Kartoffellåg opskrift

Ingredienser

Du skal bruge disse ingredienser for at lave koteletter i fad med kartoffellåg:



Opskrift indsendt af


Sådan laver du Koteletter i Fad med Kartoffellåg:

Tænd ovnen på 200°C (almindelig ovn).

Skræl kartoflerne og læg dem i en skål med vand til senere.

Pil løgene og skær dem i tynde ringe. Rens porrerne godt og skær dem i skiver af ca. 1 cm tykkelse. Rens champignonerne og skær dem i tynde skiver.

Kom mel, salt, peber og karry i en pose, ryst godt og vend derefter kødet heri. Svits koteletterne på en pande til de er gyldne på begge sider. Læg derefter kødet i bunden af et smurt ildfast fad.

Svits løg, porrer og champignon og fordel det over kødet.

Riv kartoflerne i en foodprocessor eller på et rivejern. Svits dem derefter på panden og fordel dem over kødet og grøntsagerne.

Hæld madlavningsfløden over og drys med revet ost. Bag retten ca. 1 time i ovnen. Server med en lækker salat.

Koteletter i Fad med Kartoffellåg opskrift
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.

Print opskriften p Koteletter i Fad med Kartoffellåg Print opskrift

Andre spændende opskrifter i svinekød kategorien

Karrykoteletter i Fad Pulled Pork Burger med Barbequesauce & Coleslaw Frikadeller i Ovn Roulade med Skinkefyld Forloren Hare I Frikadellesandwich