Opskrifter » Mad til Højtider » Jul » Nøddebjælker
Nøddebjælker opskrift
Ingredienser
Opskrift indsendt af Anne Nørgaard Kristensen
Sådan laver du Nøddebjælker:
Rør smør og sukker hvidt. Tilsæt ægget sammen med nødder og appelsinskal.
Tilsæt mel og ælt dejen hurtigt sammen til en ensartet dej. Læg den i køleskabet ca. 30 minutter.
Del dejen i 6 lige store dele, som rulles ud i 50 cm lange pølser.
Pisk æg, vand og salt sammen. Pensl med det og skær pølserne i 5 cm lange stykker. Sæt dem på en bageplade med bagepapir.
Bages 8-10 minutter i en 180°C forvarmet ovn.
Dyp den ene ende af kagerne i smeltet chokolade, når de er helt afkølede.

Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.