Opskrifter » Pastaretter » Pasta » Gratineret Pastafad med BlomkÃ¥l


Print opskriften på Gratineret Pastafad med BlomkÃ¥l Print opskrift

Del på Facebook

Gratineret Pastafad med Blomkål opskrift

Ingredienser

Du skal bruge disse ingredienser for at lave gratineret pastafad med blomkål:



Opskrift indsendt af


Sådan laver du Gratineret Pastafad med Blomkål:

3-4 personer.

Del blomkålen i små buketter. Vend dem med olivenolie, salt, peber og halvdelen af timianbladene. Læg dem i et ildfast fad og steg dem i ovnen ved 190°C i 20 minutter, til de er let lysebrune.

Kog pastaen efter anvisningen på pakken.

Afbag smørret med mel og spæd med mælken. Kog igennem og smag sovsen til med sennep, salt, peber og resten af timianbladene.

Kog igennem og sluk. Riv osten og kom den i sovsen.

Bland blomkål med sovs og pasta og kom det hele i et ildfast fad, drys med høvlet parmesan og grofthakkede nødder.

Sæt fadet i ovnen i 20 minutter ved 190°C. Server tomatsalat til.

Tip! Du kan evt. tilsætte lidt skinketern eller en rest kød fra dagen før.

Gratineret Pastafad med Blomkål opskrift
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.

Print opskriften på Gratineret Pastafad med BlomkÃ¥l Print opskrift

Andre spændende opskrifter i pasta kategorien

Pasta med Hvidløgskylling & Spinat Alt i Én Gryde - Enchilada Pasta Pasta med Kylling i Karry Frisk Pasta med Kyllingefilet (3-4 pers.) Makaroni med Ost Nem Carbonara